Ubytování ve městě Soto y Amío

Město Soto y Amío se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Soto y Amío nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Soto y Amío

la barrera
la barrera

9,7 / 10 (4 hodnocení)

La barrera se nachází v Soto y. Amío, 48 km od kláštera San Marcos, 49 km od kostela San Isidoro a 50 km od katedrály Leon. Tento prázdninový dům se nachází 48 km od vlakového nádraží Leon a muzea MUSAC-Castile & León. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Prázdninový dům je vzdálený 49 km od paláce Palacio del Conde Luna a 48 km od města Junta de Castilla y León. Na letiště León je to 46 km.

La formigana
La formigana

9,6 / 10 (8 hodnocení)

La formigana se nachází v Soto y a nabízí zahradu a terasu. Amío, 48 km od kláštera San Marcos, 49 km od kostela San Isidoro a 50 km od katedrály Leon. Tento prázdninový dům se nachází 48 km od vlakového nádraží Leon a muzea MUSAC-Castile & León. Prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny. K dispozici jsou také 2 koupelny. La formigana leží 49 km od Palacio del Conde Luna a 48 km od Junty de Castilla y León. Na letiště León je to 46 km.