Ubytování ve městě Tajace de Abajo

Město Tajace de Abajo se nachází v regionu El Hierro ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tajace de Abajo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tajace de Abajo

Casa Anita
Casa Anita

9,8 / 10 (15 hodnocení)

Casa Anita nabízí ubytování s výhledem na moře, zahradou a terasou, asi 13 km od Roque de la Bonanza. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Na místě je k dispozici služba půjčení jízdních kol a aut. V okolí se můžete věnovat rybaření. Casa Anita stojí 31 km od Faro de Orchilla. Na letiště El Hierro je to 18 km.

La Cuadra de Pascuala
La Cuadra de Pascuala

9,3 / 10 (20 hodnocení)

La Cuadra de Pascuala se nachází 33 km od letoviska Playa del Verodal a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šnorchlování. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K oblíbeným aktivitám v okolí patří cyklistika a jízdní kola si lze půjčit přímo na místě. La Cuadra de Pascuala stojí 13 km od ulice Roque de la Bonanza a 31 km od Faro de Orchilla. Na letiště El Hierro je to 18 km.

Casa José
Casa José

6,3 / 10 (12 hodnocení)

Casa José nabízí ubytování s výhledem do zahrady v Tajace de Abajo, 12 km od Roque de la Bonanza a 31 km od Faro de Orchilla. Nachází se 32 km od Playa del Verodal a nabízí terasu a bezplatné parkování. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Na letiště El Hierro je to 17 km.

Casa Elvira
Casa Elvira

6 / 10 (12 hodnocení)

Casa Elvira se nachází v městečku Isora na ostrově El Hiero a nabízí zahradu, terasu s lehátky a grilem a výhled na ostrov La Gomera. Na pláž dojedete za 25 minut. Tento venkovský dům s topením má odhalené kamenné zdi a dřevěné trámy. V obývacím pokoji je krb a satelitní TV a kuchyň je vybavena sporákem a mikrovlnnou troubou. Každý dům má vlastní gril. K dispozici jsou 3 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí a 2 rozkládací pohovky v obývacím pokoji. K dispozici je také prádelna s pračkou a 2 koupelny s vanou a sprchou. V obci Isora najdete 2 bary a obchod a další obchody a restaurace najdete v sousední vesnici San Andres, 4,8 km daleko. Můžete se vydat na pěší túru po turistické stezce Isora-El Pinar nebo navštívit přírodní rezervaci Timijarque, která je vzdálená 15 minut jízdy.

Vivienda Vacacional Villatajace
Vivienda Vacacional Villatajace

5 / 10 (2 hodnocení)

Vivienda Vacacional Villatajace nabízí ubytování v Tajace de Abajo, 13 km od Roque de la Bonanza a 31 km od Faro de Orchilla. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Na letiště El Hierro je to 17 km.