Ubytování ve městě Talara

Město Talara se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Talara nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Talara

La Cañota King Rooms Adults Only
La Cañota King Rooms Adults Only

9,2 / 10 (86 hodnocení)

La Cañota King Rooms Adults Only se nachází v Talaře a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny apartmány mají klimatizaci a kabelovou TV s plochou obrazovkou. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat lyžování a cyklistice. La Cañota King Rooms Adults Only nabízí lyžárnu. Ubytování je vzdálené 32 km od vědeckého parku Granada Science Park a 34 km od muzea San Juan de Dios. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 43 km.

La Cañota Suite King Rooms Adults Only
La Cañota Suite King Rooms Adults Only

9,2 / 10 (13 hodnocení)

La Cañota Suite King Rooms Adults Only se nachází v Talaře, 32 km od vědeckého parku Granada Science Park a 34 km od muzea San Juan de Dios, a nabízí ubytování se sdíleným salonkem a bezplatným Wi-Fi. Apartmány mají terasu nebo balkon s výhledem na město a hory, klimatizaci, posezení, kabelovou TV s plochou obrazovkou a kuchyň. K vybavení patří lednice, sporák, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. V prázdninovém areálu se podává kontinentální snídaně. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat lyžování nebo cyklistice. La Cañota Suite King Rooms Adults Only stojí 34 km od granadské katedrály a bulváru Paseo de los Tristes. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 43 km.

La Cañota 2-Floors King Rooms Adults Only
La Cañota 2-Floors King Rooms Adults Only

8,8 / 10 (23 hodnocení)

La Cañota 2-Floors King Rooms Adults Only se nachází v Talaře a nabízí bazén, zahradu, sdílený lounge, výhled na bazén a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový areál má terasu, výhled na hory, posezení, kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. La Cañota 2-Floors King Rooms Adults Only podává denně kontinentální snídani. V okolí se lze věnovat lyžování a na místě je k dispozici lyžárna. La Cañota 2-Floors King Rooms Adults Only stojí 32 km od vědeckého parku Granada a 34 km od muzea San Juan de Dios. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 43 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.