Ubytování ve městě Tamallancos

Město Tamallancos se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tamallancos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tamallancos

Galician Retreat
Galician Retreat

9,1 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování Galician Retreat máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Galician Retreat se nachází v Tamallancosu a nabízí ubytování s balkonem. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny s bidetem. Apartmány jsou vzdálené 15 km od termálních pramenů v Burgasu a 14 km od golfového hřiště Pazo da Touza. Galician Retreat leží 97 km od letiště Vigo.

Via Stellae
Via Stellae

8,8 / 10 (97 hodnocení)

Via Stellae se nachází v Tamallancosu, 10 km od Ourense. Allariz je 28 km daleko. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Součástí apartmánů je posezení, kuchyň s chladničkou, varnou deskou a rychlovarnou konvicí, vlastní koupelna s vanou nebo sprchou, ručníky a v některých případech také terasa a/nebo balkon. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby. Nechybí ani ručníky. Via Stellae má také sluneční terasu. Na skleničku si můžete zajít do hotelového baru. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří jízda na koni a pěší turistika. Via Stellae stojí 25 km od Ribadavia. Na letiště Vigo je to 63 km.