Ubytování ve městě Tartareu

Město Tartareu se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tartareu nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tartareu

Vall Farfanya
Vall Farfanya

9,1 / 10 (19 hodnocení)

Vall Farfanya se nachází asi 43 km od Congost de Montrebei a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Ubytování je vzdálené 45 km od vlakového nádraží Lleida a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice. Španělská asociace proti rakovině a provinční rada Lleida jsou vzdálené 45 km. Letiště Lleida-Alguaire je vzdáleno 45 km.

Masia Molí de Tartareu
Masia Molí de Tartareu

9 / 10 (341 hodnocení)

Masia Molí de Tartareu se nachází v Tartareu v Katalánsku, 33 km od Lleidy. Nabízí sezónní venkovní bazén a sluneční terasu. Na místě je bar. Komfortní pokoje mají vlastní koupelnu a výhled na hory. Snídaně je zahrnuta v ceně. Masia Molí de Tartareu nabízí jídla a domácí večeře. K dispozici je také sezónní venkovní bazén. Masia Molí de Tartareu stojí 40 km od Ponstu a 44 km od Pobla de Segur.

Casa Canut
Casa Canut

9 / 10 (67 hodnocení)

Casa Canut nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v Tartareu. Nabízí výhled na hory a do Lleidy je to 35 km. Apartmán má kuchyň se sporákem, lednicí a kávovarem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Casa Canut má také venkovní bazén. Casa Canut stojí 40 km od Ponts a 42 km od Pobla de Segur. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky a pěší turistiky.

El Freginal
El Freginal

9 / 10 (7 hodnocení)

El Freginal se nachází v Tartareu a nabízí ubytování s terasou a výhledem na hory. Nabízí balkon a gril. Tento prázdninový dům má 4 ložnice a koupelnu s vanou. Apartmán má posezení, jídelní kout a kuchyň s myčkou nádobí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Prázdninový dům stojí 35 km od Lleidy a 40 km od Ponstu.