Ubytování ve městě Torremendo

Město Torremendo se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torremendo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torremendo

Plushy Villa in Torremendo with Pool and Reservoir Views
Plushy Villa in Torremendo with Pool and Reservoir Views

9 / 10 (1 hodnocení)

Plushy Villa in Torremendo with Pool and Reservoir Views se nachází pouhých 10 km od golfového hřiště Las Colinas v Torremendu a nabízí ubytování se zahradou, venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi a sdílenou kuchyní. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis. Klimatizovaná vila má 5 samostatných ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Plushy Villa in Torremendo má terasu s výhledem na bazén a přehradu. Ubytování je vzdálené 16 km od nákupního centra Villamartin Plaza a 29 km od římského mostu. Mezinárodní letiště Region de Murcia je vzdálené 52 km.

Villa Torremendo
Villa Torremendo

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Torremendo se nachází ve městě Torremendo, 11 km od golfového hřiště Las Colinas a 17 km od nákupního centra Villamartin Plaza, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Vila stojí 29 km od římského mostu a muzea výtvarného umění Murcia. Villa Torremendo stojí 52 km od mezinárodního letiště Region de Murcia.