Ubytování ve městě Torres del Río

Město Torres del Río se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torres del Río nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torres del Río

CASA EGIPCIA Preciosa casa centenaria en el Camino de Santiago
CASA EGIPCIA Preciosa casa centenaria en el Camino de Santiago

9,7 / 10 (3 hodnocení)

CASA EGIPCIA Preciosa casa centenaria en el Camino de Santiago se nachází v Torres del Río, 21 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago, 24 km od Mezinárodní univerzity La Rioja a 24 km od univerzity La Rioja. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 3 koupelny s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 24 km od vlakového nádraží Logrono a 25 km od radnice. Letiště Logroño-Agoncillo je vzdáleno 20 km.

Hostal Rural San Andrés
Hostal Rural San Andrés

8,8 / 10 (1097 hodnocení)

Hostal Rural San Andrés se nachází na poutní cestě Camino de Santiago na francouzské trase a nabízí venkovní bazén. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Všechny pokoje jsou umístěné v budově s odhalenými kamennými zdmi a mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Všechny mají balkon s výhledem na hory. Hostal Rural San Andrés provozuje restauraci a v okolních ulicích najdete malý výběr obchodů. K dispozici je také pračka a sušička. Nedaleko je k dispozici bezplatné veřejné parkoviště. Na letiště Pamplona dojedete za 46 minut.

ALBERGUE CASA MARIELA solo peregrinos con credenciales
ALBERGUE CASA MARIELA solo peregrinos con credenciales

8,3 / 10 (457 hodnocení)

ALBERGUE CASA MARIELA se nachází v Torres del Río, 21 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago. solo peregrinos con credenciales nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené 24 km od univerzity La Rioja, 24 km od vlakového nádraží Logrono a 25 km od radnice Logroño. Hotel je nekuřácký a stojí 24 km od Mezinárodní univerzity La Rioja. Některé pokoje mají výhled na město a sdílenou koupelnu se sprchou a fénem. Nechybí ani ložní prádlo. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Ubytování je vzdálené 25 km od katedrály Santa María de la Redonda a konferenčního centra Riojaforum. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 20 km.

Hostal Rural La Pata de Oca
Hostal Rural La Pata de Oca

7,6 / 10 (554 hodnocení)

Hostal Rural La Pata de Oca se nachází v Torres del Río a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Na místě je bar. Španělská federace přátel sdružení Camino de Santiago je vzdálená 21 km. Některé pokoje mají balkon s výhledem na město. Penzion stojí 24 km od Mezinárodní univerzity La Rioja a univerzity La Rioja. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 20 km.