Ubytování ve městě Triollo

Město Triollo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Triollo nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Triollo

LA CORVA
LA CORVA

9,6 / 10 (16 hodnocení)

LA CORVA se nachází v Triollu, 45 km od přírodní rezervace Fuentes Carrionas y Fuente Cobre. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, společným lounge a nepřetržitě otevřenou recepcí. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Chata má 4 ložnice, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Burgos je to 130 km.

La Parda
La Parda

9,4 / 10 (16 hodnocení)

La Parda se nachází v Triollu a nabízí zahradu, lounge a gril. 46 km od Aguilar de Campóo. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s vanou. Hosté mohou využívat sluneční terasu.

Hostel Curavacas
Hostel Curavacas

8,9 / 10 (137 hodnocení)

Hostel Curavacas sídlí v budově s kamennými zdmi a nabízí barevné pokoje s výhledem na hory a vlastní restauraci připravující tradiční domácí jídla. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Curavacas poskytuje pokoje s dřevěnými podlahami, palandami a sdílenou koupelnou. Hostel Curavacas má zahradu, terasu a bar. K dispozici je také sdílený lounge a přepážka s turistickými informacemi. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky a pěší turistiky. Ochotný personál recepce vám poskytne více informací.

La Parada
La Parada

8,8 / 10 (23 hodnocení)

La Parada se nachází v Triollu, 45 km od přírodní rezervace Fuentes Carrionas y Fuente Cobre. Nabízí zahradu a gril. Tento prázdninový dům nabízí terasu. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, sporákem a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Burgos je to 130 km.