Ubytování ve městě Triongo

Město Triongo se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Triongo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Triongo

Casa del Tesoro
Casa del Tesoro

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa del Tesoro se nachází uprostřed přírody v malém městečku Cangas de Onís na břehu řeky Selly. Nabízí gril a soukromé parkoviště. Dům se vyznačuje rustikální atmosférou a odhalenými kamennými zdmi a dřevěnými trámy. V obývacím pokoji je TV s plochou obrazovkou a kuchyň je vybavena sporákem, myčkou a mikrovlnnou troubou. Dům má 1 třílůžkovou, 2 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí, 3 dvoulůžkové ložnice s oddělenými postelemi a koupelnu s fénem. K dispozici je ložní prádlo. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika, rybaření, kanoistika a jízda na koni. V sousedním městě Castañera, vzdáleném 5 minut jízdy, najdete obchody a restaurace. Pobřežní město Ribadesella je vzdálené 13 km.

CASA ALDEA LOS CASTAÑOS
CASA ALDEA LOS CASTAÑOS

9 / 10 (19 hodnocení)

CASA ALDEA LOS CASTAÑOS se nachází v Triongu, 33 km od jezera Covadonga, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným soukromým parkovištěm a restaurací. Nabízí pokojovou službu, turistické informace a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je nekuřácké a leží 15 km od La Cueva de Tito Bustillo. Všechny pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. CASA ALDEA LOS CASTAÑOS podává à la carte nebo kontinentální snídani. Ubytování je vzdálené 21 km od Bufones de Pria a 25 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Na letiště Asturias je to 112 km.