Ubytování ve městě Troitosende

Město Troitosende se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Troitosende nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Troitosende

A Ribeira do Tambre
A Ribeira do Tambre

9,7 / 10 (3 hodnocení)

A Ribeira Do Tambre se nachází v malebném venkovském sídle a nabízí atraktivní ubytování s výhledem na řeku Tambre. Pokoje mají trámové stropy a výhled na okolní krajinu. A Ribiera do Tambre má jednoduchý rustikální interiér s odhalenými kamennými zdmi a krby. Každý pokoj má TV, topení a některé mají hydromasážní sprchu nebo vanu. Snídaně formou bufetu se podává v jídelně hotelu Tambre s výhledem do krásných zahrad. K dispozici je také salonek, malá knihovna a terasa. A Ribiera stojí 5 minut chůze od centra Troitosende a 20 minut jízdy autem od Santiaga de Compostela.

A Carballeira do Tambre
A Carballeira do Tambre

9 / 10 (179 hodnocení)

V ubytování A Carballeira do Tambre máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. A Carballeira do Tambre se nachází 19 km od katedrály Santiago de Compostela a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také vířivka a vířivka. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 20 km od vyhlídky a 22 km od kongresového centra Santiago de Compostela. Letiště Santiago de Compostela A Carballeira do Tambre leží 30 km daleko.