Ubytování ve městě Trujillanos

Město Trujillanos se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Trujillanos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Trujillanos

Apartamento Cornalvo
Apartamento Cornalvo

9,1 / 10 (81 hodnocení)

Apartamento Cornalvo se nachází v Trujillanos. Ubytování má balkon a výhled na hory. Apartmán má 4 ložnice, kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou a 3 koupelny s vanou nebo sprchou a bidetem. V okolí se lze věnovat cyklistice. Apartmán stojí 13 km od Meridy a 45 km od Don Benita. Letiště Talavera La Real je ve vzdálenosti 57 km.

ALBERGUE TURÍSTICO DE CORNALVO
ALBERGUE TURÍSTICO DE CORNALVO

8,6 / 10 (29 hodnocení)

ALBERGUE TURÍSTICO DE CORNALVO se nachází v Trujillanosu, 10 km od baziliky sv. Eulalie. Nabízí ubytování s možností bezplatného půjčení jízdních kol, neplacené soukromé parkoviště, zahradu a sdílený lounge. Nabízí sdílenou kuchyň a dětské hřiště. Nabízí výhled na město, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Všechny pokoje v hostelu mají psací stůl, ložní prádlo a terasu s výhledem na hory. ALBERGUE TURÍSTICO DE CORNALVO poskytuje pokoje s klimatizací a bezpečnostní schránkou. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. ALBERGUE TURÍSTICO DE CORNALVO stojí 10 km od římského divadla a amfiteátru a vlakového nádraží Merida. Na letiště Badajoz je to 55 km.