Ubytování ve městě Val

Město Val se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Val nabízíme 49 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Val

Pazo da Riva - Casa dos Arcos
Pazo da Riva - Casa dos Arcos

10 / 10 (4 hodnocení)

Pazo da Riva - Casa dos Arcos se nachází v obci Valdoviño a nabízí fitness centrum, zahradu a gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 48 km od přístavu Sada a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Vila má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Pazo da Riva - Casa dos Arcos poskytuje službu půjčení jízdních kol a aut. Na letiště A Coruña je to 55 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Acogedora Casa Rural con Vistas al Mar en Pantín
Acogedora Casa Rural con Vistas al Mar en Pantín

10 / 10 (4 hodnocení)

Acogedora Casa Rural con Vistas al Mar en Pantín se nachází v obci Valdoviño a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň se sporákem a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště A Coruña je to 64 km.

Beachfront Surf & Remote Work House
Beachfront Surf & Remote Work House

10 / 10 (2 hodnocení)

Beachfront Surf & Remote Work House se nachází v obci Valdoviño, 1,6 km od pláže Praia de Vilarrube, a nabízí zahradu, bezplatné soukromé parkoviště, sdílený lounge a terasu. K dispozici je sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje jsou vybavené lednicí, sporákem, kávovarem, bidetem, fénem a psacím stolem. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Na letiště A Coruña je to 66 km.

Piso 4 habitaciones Valdoviño cerca de la Playa
Piso 4 habitaciones Valdoviño cerca de la Playa

10 / 10 (2 hodnocení)

Ubytování stojí 1,6 km od pláže Frouxeira a 48 km od přístavu Sada. Piso 4 habitaciones Valdoviño cerca de la Playa nabízí ubytování v obci Valdoviño. Apartmán má 4 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň. Na letiště A Coruña je to 55 km.

APARTAMENTO SAN CRISTOBAL
APARTAMENTO SAN CRISTOBAL

9,9 / 10 (7 hodnocení)

APARTAMENTO SAN CRISTOBAL se nachází ve Val, 18 km od vyhlídky, 19 km od kongresového centra Santiago de Compostela a 14 km od kampusu Universitario Norte. Do Dubra. 15 km od katedrály Santiago de Compostela a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Univerzita Santiago de Compostela a klášter San Martin Pinario jsou vzdálené 15 km. Na letiště Santiago de Compostela je to 27 km.

Apartamentos Gallaecia
Apartamentos Gallaecia

9,8 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Gallaecia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Gallaecia se nachází ve Val do Dubra, 22 km od katedrály Santiago de Compostela, 25 km od vyhlídky a kongresového centra Santiago de Compostela. Tento apartmán nabízí bezplatné parkování a pokojovou službu. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce hovoří německy, anglicky a španělsky. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartamentos Gallaecia stojí 21 km od kampusu Universitario Norte a univerzity Santiago de Compostela. Na letiště Santiago de Compostela je to 33 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa da Torre
Casa da Torre

9,7 / 10 (176 hodnocení)

Casa da Torre se nachází na venkově Campaña, necelé 2 km od ústí řeky Ría Ulla. Tento půvabný hotel se nachází v krásné zahradě a nabízí sezónní venkovní bazén a tenisové kurty. Casa da Torre má rustikální pokoje vymalované v pastelových barvách s výhledem do hotelové zahrady. Všechny pokoje mají bezplatné Wi-Fi, topení, TV a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Okolní zahrady zahrnují sady a řadu druhů rostlin, stejně jako kiwi plantáž. Relaxovat můžete v salonku hotelu Torre s TV a pohovkami. K dispozici je také společná kuchyň, kde můžete využít lednici a ohřát jídlo. Casa da Torre stojí pouhých 10 minut jízdy od centra Padrónu. Snadno se odtud dostanete na dálnici AP9, která vás za 30 minut doveze do Santiaga de Compostela. Sanxenxo a pobřeží Atlantiku jsou vzdálené přibližně 45 km.

Casa Busto
Casa Busto

9,7 / 10 (32 hodnocení)

V ubytování Casa Busto máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Busto se nachází v obci Valdoviño, 2,2 km od pláže Campelo, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s jídelním stolem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Apartmán je vzdálený 45 km od přístavu Sada. Na letiště A Coruña je to 52 km.

Beach House
Beach House

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Beach House se nachází necelý 1 km od pláže Frouxeira a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na moře. Nabízí výhled na hory a terasu. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 1 koupelnu. Prázdninový dům je vzdálený 48 km od přístavu Sada. Na letiště A Coruña je to 55 km.

Apartamentos Barral Meu Lar
Apartamentos Barral Meu Lar

9,6 / 10 (21 hodnocení)

Apartamentos Barral Meu Lar se nachází v obci Valga, 36 km od katedrály Santiago de Compostela, a nabízí zahradu s grilem a dětské hřiště. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na hory nebo do zahrady. Apartmán je vzdálený 16 km od ostrova Cortegada a 38 km od kongresového centra Santiago de Compostela. Na letiště Santiago de Compostela je to 47 km.

Modern 4 Double Bedroom Villa with Pool / Garden
Modern 4 Double Bedroom Villa with Pool / Garden

9,6 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Modern 4 Double Bedroom Villa with Pool / Garden máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Modern 4 Double Bedroom Villa with Pool / Garden se nachází v obci Valdoviño, pouhých 600 metrů od pláže Frouxeira, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má balkon, výhled na moře, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat sezónní venkovní bazén a v okolí se věnovat pěší turistice. Modern 4 Double Bedroom Villa with Pool / Garden stojí 49 km od přístavu Sada. Na letiště A Coruña je to 56 km.

Casa Rural con precioso jardín cerca de la playa en Valdoviño
Casa Rural con precioso jardín cerca de la playa en Valdoviño

9,6 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Casa Rural con precioso jardín cerca de la playa en Valdoviño máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural con precioso jardín cerca de la playa en Valdoviño se nachází v obci Valdoviño a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště A Coruña je to 61 km.

Casa de campo en un marco incomparable
Casa de campo en un marco incomparable

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa de campo en un marco incomparable se nachází v obci Valdoviño, 1,6 km od pláže Cano Grande, 1,9 km od pláže Los Botes a 47 km od přístavu Sada. Nachází se necelý 1 km od pláže Río De Meirás a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště A Coruña je to 54 km.

APARTAMENTOS LAS OLAS BY PANTIN
APARTAMENTOS LAS OLAS BY PANTIN

9,3 / 10 (88 hodnocení)

APARTAMENTOS LAS OLAS BY PANTIN se nachází v obci Valdoviño a nabízí bezplatné Wi-Fi, terasu, restauraci a bar. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba a kávovar. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice. APARTAMENTOS LAS OLAS by PANTIN stojí 100 metrů od pláže Pantin. Na letiště A Coruña je to 62 km.

Martores
Martores

9,3 / 10 (23 hodnocení)

Martores se nachází v obci Valga a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 36 km od katedrály Santiago de Compostela. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 22 km od ostrova Cortegada a 38 km od kongresového centra Santiago de Compostela. Na letiště Santiago de Compostela je to 48 km.

Casa Lugar O Campón
Casa Lugar O Campón

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Casa Lugar O Campón se nachází v obci Valdoviño, 1,4 km od pláže Praia de Vilarrube, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Na letiště A Coruña je to 65 km.

Luxury Valdeorras
Luxury Valdeorras

9,2 / 10 (98 hodnocení)

V ubytování Luxury Valdeorras máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Luxury Valdeorras se nachází ve Villamartinu ve Valdeorrasu a nabízí gril. Tento prázdninový dům má plně vybavený kuchyňský kout a terasu. Tento prázdninový dům má koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Hosté se mohou věnovat pěší turistice nebo relaxovat v zahradě. Prázdninový dům stojí 40 km od Ponferrady a 30 km od Manzanedy.

A Botica de Portomouro
A Botica de Portomouro

9,2 / 10 (26 hodnocení)

A Botica de Portomouro se nachází ve Val do Dubra, 15 km od katedrály Santiago de Compostela a 18 km od vyhlídky. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento apartmán sídlí v budově z roku 1950, 19 km od kongresového centra Santiago de Compostela a 14 km od kampusu Universitario Norte. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Univerzita Santiago de Compostela a klášter San Martin Pinario jsou vzdálené 15 km. Letiště Santiago de Compostela je vzdálené 27 km.

Galician Rural Accommodation a la Playa
Galician Rural Accommodation a la Playa

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Galician Rural Accommodation se nachází v obci Valdoviño. a la Playa nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Přístav Sada je vzdálený 49 km. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště A Coruña je to 56 km.

A Torre do Lago
A Torre do Lago

9,1 / 10 (311 hodnocení)

V ubytování A Torre do Lago máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. A Torre do Lago in Valdoviño Nabízí 2hvězdičkové ubytování se zahradou. Nabízí terasu a bar. Hotel je nekuřácký a nachází se 800 metrů od pláže Frouxeira. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Pokoje mají šatní skříň. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Na letiště A Coruña je to 57 km.

Casa do Morcego
Casa do Morcego

9,1 / 10 (53 hodnocení)

Casa do Morcego se nachází v obci Valdoviño a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a terasu. Ve vlastní koupelně najdete bidet, bezplatné toaletní potřeby a fén. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Casa do Morcego stojí 70 km od letiště A Coruña. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa acogedora con vistas al mar
Casa acogedora con vistas al mar

9,1 / 10 (42 hodnocení)

Casa acogedora con vistas al mar nabízí ubytování v obci Valdoviño, 2,1 km od pláže Pantin. Nabízí zahradu, terasu, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Na letiště A Coruña je to 64 km.

Casa independiente para grandes grupos y familias
Casa independiente para grandes grupos y familias

9,1 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Casa independiente para grandes grupos y familias máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa independiente para grandes grupos y familias se nachází 46 km od golfového hřiště Pazo da Touza a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. 39 km od svatyně Nossa Senhora da Peneda. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 6 ložnic, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také gril. Na letiště Vigo je to 52 km.

Kampaoh Lagoa
Kampaoh Lagoa

9 / 10 (7 hodnocení)

Kampaoh Lagoa se nachází v obci Valdoviño v Galicii, nedaleko pláže Frouxeira, a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Luxusní stan leží 49 km od přístavu Sada. Na letiště A Coruña je to 56 km.

NATURAL ENVIRONMENT AND BEACHES-CTR
NATURAL ENVIRONMENT AND BEACHES-CTR

9 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování NATURAL ENVIRONMENT AND BEACHES-CTR máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ubytování NATURAL ENVIRONMENT AND BEACHES-CTR se nachází asi 27 km od ostrova Cortegada a nabízí výhled do zahrady, balkon a kávovar. Nachází se 1,8 km od Praia Riba de Mar a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Santiago de Compostela je to 65 km.

Chalet con vistas espectaculares en la Playa de Pantín
Chalet con vistas espectaculares en la Playa de Pantín

9 / 10 (2 hodnocení)

Chalet con vistas espectaculares se nachází v obci Valdoviño, pouhých 60 metrů od pláže Pantin. en la Playa de Pantín nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Na letiště A Coruña je to 60 km.

Surf House Pantin
Surf House Pantin

9 / 10 (1 hodnocení)

Surf House Pantin se nachází v obci Valdoviño. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Pantin je vzdálená 600 metrů. Prázdninový dům má terasu, 3 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště A Coruña je to 62 km.

Pazo da Riva - Casa del Guardes
Pazo da Riva - Casa del Guardes

9 / 10 (1 hodnocení)

Pazo da Riva - Casa del Guardes se nachází v obci Valdoviño a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, fitness centrum, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled na moře. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a stolnímu tenisu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na místě je k dispozici dětské hřiště. Pazo da Riva - Casa del Guardes stojí 48 km od přístavu Sada. Na letiště A Coruña je to 55 km.

Aloha
Aloha

9 / 10 (1 hodnocení)

Aloha nabízí ubytování s výhledem do zahrady v obci Valdoviño, necelý 1 km od pláže Frouxeira a 48 km od přístavu Sada. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště A Coruña je to 55 km.

Fantástico apartamento con garaje en Valdoviño.
Fantástico apartamento con garaje en Valdoviño.

9 / 10 (1 hodnocení)

Fantástico apartamento con garaje en Valdoviño se může pochlubit výhledem do zahrady. Nachází se ve městě Valdoviño, asi 48 km od přístavu Sada. Ubytování se nachází 1,6 km od pláže Frouxeira a nabízí soukromou pláž a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště A Coruña je to 55 km.

Premium apartment in A Valenz near the centre
Premium apartment in A Valenz near the centre

9 / 10 (1 hodnocení)

V ubytování Premium apartment in A Valenz near the centre máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Premium apartment in A Valenz near the centre se nachází ve městě Valenzana, 2,1 km od termálních pramenů As Burgas, 2,9 km od výstaviště Auditorium a 24 km od golfového hřiště Pazo da Touza. Tento klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Vigo je to 93 km.

Eirixo
Eirixo

8,9 / 10 (41 hodnocení)

Eirixo se nachází v obci Valga a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, venkovní bazén, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled do zahrady. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s vanou. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat rybaření. Eirixo stojí 21 km od ostrova Cortegada a 35 km od vlakového nádraží Pontevedra. Na letiště Santiago de Compostela je to 48 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

APARTAMENTO VALDOVIÑo PEDRO
APARTAMENTO VALDOVIÑo PEDRO

8,9 / 10 (7 hodnocení)

APARTAMENTO VALDOVIÑo PEDRO nabízí ubytování v obci Valdoviño, 1,4 km od pláže Frouxeira a 49 km od přístavu Sada. Nabízí výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště A Coruña je to 56 km.

Casa Andrea
Casa Andrea

8,8 / 10 (80 hodnocení)

Casa Andrea se nachází v obci Valdoviño, jen 2,2 km od pláže Frouxeira. Nabízí ubytování u pláže se zahradou, terasou, tenisovým kurtem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a potápění. Prázdninový dům má Nintendo Wii, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám poskytne informace o okolí. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat rybaření. Ubytování je vzdálené 49 km od přístavu Sada. Na letiště A Coruña je to 56 km.

Acogedora casa próxima a la playa de Meirás.
Acogedora casa próxima a la playa de Meirás.

8,7 / 10 (7 hodnocení)

Acogedora casa próxima a la playa de Meirás nabízí výhled do zahrady. Ubytování se nachází v obci Valdoviño, 3 km od pláže Río De Meirás a 45 km od přístavu Sada. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště A Coruña je to 51 km.

Hotel A Roda
Hotel A Roda

8,6 / 10 (107 hodnocení)

Hotel A Roda se nachází v obci Valdoviño, 100 metrů od pláže Río De Meirás, a nabízí sdílený lounge, bezplatné soukromé parkoviště, terasu a bar. Tento 1hvězdičkový hotel nabízí turistické informace a úschovnu zavazadel. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 2,2 km od pláže Cano Grande. Všechny pokoje jsou vybavené šatní skříní. Hotel A Roda poskytuje pokoje s vlastní koupelnou s bidetem a toaletními potřebami zdarma, bezplatným Wi-Fi a v některých případech také s výhledem na moře. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Hotel A Roda stojí 2,6 km od pláže Los Botes a 48 km od přístavu Sada. Na letiště A Coruña je to 55 km.

Casa Bieiteiro
Casa Bieiteiro

8,6 / 10 (19 hodnocení)

Casa Bieiteiro se nachází v obci Valdoviño v Galicii a nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Na letiště A Coruña je to 49 km.

Casa Veiga
Casa Veiga

8,5 / 10 (84 hodnocení)

Casa Veiga se nachází v malé vesnici Sequeiro, 6 km od Valdovina v obci A Coruña. Nabízí terasu a výhled na hory. Nabízí snack bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hotel je vzdálen pouhých 15 minut jízdy od pláže Frouxeira. Dvoupodlažní penzion nabízí pokoje s topením a dlážděnou podlahou. K dispozici je také šatní skříň a TV. Některé pokoje mají balkon. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a ručníky. Nechybí ani šatní skříň a ložní prádlo. Casa Veiga má také turistické informace. Každé ráno se v baru podává snídaně. Obědy a večeře jsou k dispozici na vyžádání a za příplatek. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky a cyklistiky. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pozorování ptáků. je jen 3 km od chráněné jsou z jezera Frouxeira. Casa Veiga stojí kousek pěšky od obchodů a restaurací. Pláž Pantin, oblíbená pro surfování, je vzdálená 15 minut jízdy.Letiště Santiago de Compostela je vzdálené 75 km.

Apartamento Marypaz
Apartamento Marypaz

8,5 / 10 (23 hodnocení)

Apartamento Marypaz se nachází v obci Valdoviño a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Nachází se 1,5 km od pláže Frouxeira a nabízí gril. Apartmán má 2 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí, troubou, mikrovlnnou troubou a kávovarem a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Personál nepřetržitě otevřené recepce vám poskytne informace o okolí. Na letiště A Coruña je to 57 km.

Porta do Sol
Porta do Sol

8,2 / 10 (11 hodnocení)

Porta do Sol nabízí ubytování v obci Valdoviño, 48 km od přístavu Sada. Ubytování je vzdálené 1,6 km od pláže Frouxeira a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou, posezení, pračka a 2 koupelny s vanou. Na letiště A Coruña je to 55 km.

Casa Rural Pantin
Casa Rural Pantin

8 / 10 (5 hodnocení)

Casa Rural Pantin se nachází v obci Valdoviño a nabízí terasu. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na letiště A Coruña je to 59 km.

Nice apartment in Valdoviño with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms
Nice apartment in Valdoviño with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms

Nice apartment in Valdoviño se nachází v obci Valdoviño v Galicii a nabízí venkovní bazén, Wi-Fi a 2 ložnice se zahradou. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Tento apartmán se nachází v přízemí a má 2 ložnice, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, obývací pokoj a TV. Na letiště A Coruña je to 61 km.

Casa Iglesias en pantin
Casa Iglesias en pantin

6,8 / 10 (22 hodnocení)

Casa Iglesias en pantin se nachází v obci Valdoviño. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Na letiště A Coruña je to 63 km.

LA GALLEGA
LA GALLEGA

6,5 / 10 (2 hodnocení)

LA GALLEGA se nachází ve městě Valdoviño v Galicii, 46 km od přístavu Sada. Hotel je nekuřácký a nachází se 2,5 km od pláže Frouxeira. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem. Pokoje mají kávovar, vlastní koupelnu a bezplatné Wi-Fi. Některé mají terasu a některé výhled na hory. Na letiště A Coruña je to 53 km.

Traditional Villa in O Val Nar n with Pool
Traditional Villa in O Val Nar n with Pool

Traditional Villa in O Val Nar n with Pool se nachází pouhých 42 km od přístavu Sada in Val a nabízí ubytování s terasou, zahradou a venkovním bazénem. Vila má také vlastní bazén. Vila má 5 ložnic, obývací pokoj s TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Na letiště A Coruña je to 49 km.

o soño
o soño

O soño se nachází v obci Valdoviño, jen 1,1 km od pláže Frouxeira. Nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se zde podává snídaně formou bufetu nebo veganská snídaně. Na letiště A Coruña je to 57 km.

2 bedrooms appartement with terrace and wifi at Valdovino 1 km away from the beach
2 bedrooms appartement with terrace and wifi at Valdovino 1 km away from the beach

2 bedrooms appartement with terrace and wifi at Valdovino 1 km from the beach, a property with barbecue facilities, is in Valdoviño, 49 km from Marina Sada. Ubytování je vzdálené 2,1 km od pláže Frouxeira a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 2 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Na letiště A Coruña je to 56 km.

Villa García
Villa García

Villa García se nachází 13 km od ostrova Cortegada a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na bazén. Nachází se 34 km od katedrály Santiago de Compostela a nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 36 km od kongresového centra Santiago de Compostela a 37 km od vyhlídky. Villa García stojí 45 km od letiště Santiago de Compostela.