Ubytování ve městě Valbuena de Duero

Město Valbuena de Duero se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valbuena de Duero nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valbuena de Duero

Castilla Termal Monasterio de Valbuena
Castilla Termal Monasterio de Valbuena

9,2 / 10 (1506 hodnocení)

Offering a spa centre and hot spring bath, Castilla Termal Monasterio de Valbuena is set in Valbuena de Duero. The hotel has an outdoor pool, children's playground and terrace, and guests can enjoy a meal at the restaurant. Each room at this hotel is air conditioned and comes with a flat-screen TV. Some rooms include a seating area for your convenience. Every room comes with a private bathroom. For your comfort, you will find bath robes and slippers. There is a 24-hour front desk and a shared lounge. The hotel also offers bike hire and car hire. Valladolid is 38 km from Castilla Termal Monasterio de Valbuena, while Palencia is 49 km away.

CASA RURAL LAS BODEGAS
CASA RURAL LAS BODEGAS

9 / 10 (12 hodnocení)

CASA RURAL LAS BODEGAS se nachází v obci Valbuena de Duero v Kastilii a Leonu a nabízí balkon. Tento prázdninový dům stojí 20 km od hradu Peñafiel a 41 km od města Colegio Mayor de Santa Cruz. Prázdninový dům má 7 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 8 koupelen s bidetem a sprchou. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou a 8 koupelen s toaletními potřebami zdarma. Prázdninový dům stojí 42 km od vlakového nádraží Valladolid a muzea Casa-Museo de Zorrilla. Na letiště Valladolid je to 62 km.

Posada La Casona de Valbuena
Posada La Casona de Valbuena

8,6 / 10 (408 hodnocení)

Posada La Casona de Valbuena sídlí ve zrekonstruované budově z 18. století s působivými dřevěnými trámovými stropy. Nachází se ve městě Valbuena de Duero, 50 metrů od řeky Duero. Všechny vytápěné pokoje a apartmá mají dřevěné podlahy, psací stůl, TV a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Apartmá mají také masážní vanu a pohovku. Některé mají terasu. K dispozici je gril a kavárna. Podává se zde snídaně formou bufetu. Obědy a večeře jsou k dispozici na vyžádání. Supermarket je vzdálený 100 metrů. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a v blízkosti je neplacené parkoviště. Hosté mohou relaxovat v salonku, čítárně nebo na venkovní terase.