Ubytování ve městě Valdepeñas de Jaén

Město Valdepeñas de Jaén se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valdepeñas de Jaén nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valdepeñas de Jaén

CORTIJO RURAL CRISTO DE CHIRCALES
CORTIJO RURAL CRISTO DE CHIRCALES

10 / 10 (1 hodnocení)

CORTIJO RURAL CRISTO DE CHIRCALES se nachází v obci Valdepeñas de Jaén a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má balkon, 5 ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům je vzdálený 35 km od katedrály a 37 km od muzea provincie Jaén. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 85 km.

Apartamentos Turísticos Rurales Monte de las Ánimas
Apartamentos Turísticos Rurales Monte de las Ánimas

9,5 / 10 (22 hodnocení)

Apartamentos Turísticos Rurales Monte de las Ánimas se nachází v pohoří Sierra Sur de Jaén, 4 km od Valdepeñas de Jaén, a nabízí venkovní bazén. Nabízí vytápěné apartmány s bezplatným Wi-Fi. Každý světlý apartmán má obývací pokoj s pohovkou, jídelním stolem, krbem a TV s plochou obrazovkou. Všechny apartmány mají otevřenou kuchyň se sporákem a myčkou nádobí. K dispozici je společenská místnost, kde si můžete odpočinout. Pokud si pronajmete všechny apartmány ve skupině, stane se z nich soukromý prostor. K dispozici je také sdílená prádelna. Apartmány se nacházejí na společném pozemku s grilem, terasou a bio zeleninovou zahradou. Na místě se chovají zvířata včetně ovcí a kuřat. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika, jízda na horském kole, jeskyně a na podzim sběr hub. Monte de las Ánimas stojí 35 km od Jaénu. Na místě je neplacené parkoviště.