Ubytování ve městě Vallclara

Město Vallclara se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vallclara nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vallclara

Ca l'Estruch
Ca l'Estruch

9,2 / 10 (158 hodnocení)

Ca l'Estruch s výhledem na pohoří Serra de Prades nabízí apartmány, apartmá a pokoje s terasou. Nachází se v půvabné kamenné budově v obci Vallclara. Ca l'Estruch poskytuje vytápěné ubytování s atraktivním moderním zařízením s původními prvky, jako jsou trámové stropy a odhalené kamenné zdi. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají posezení a kuchyň. K dispozici je také společenská místnost s krbem, knihovna a terasa. V restauraci hotelu Ca l'Estruch se podávají tradiční katalánská jídla. Snídaně je zahrnuta v ceně ubytování. Do středověkých měst Poblet a Montblanc dojedete autem za pouhých 20 minut. Ca l'Estruch stojí 55 km od měst Lleida, Reus a Tarragona.

Cal Paleta
Cal Paleta

8,7 / 10 (56 hodnocení)

V ubytování Cal Paleta máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Paleta se nachází v obci Vallclara a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento apartmán sídlí v budově z roku 2009, 8,6 km od kláštera Poblet a 35 km od Serra del Montsant. Apartmán má balkon, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice a na místě si lze půjčit jízdní kola. Cal Paleta stojí 36 km od kláštera Valbona de les Monges a 43 km od kláštera Santes Creus. Na letiště Reus je to 49 km.