Ubytování ve městě Vega de los Caseros

Město Vega de los Caseros se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vega de los Caseros nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vega de los Caseros

Casona de La Vega
Casona de La Vega

9,5 / 10 (12 hodnocení)

Casona de La Vega se nachází ve městě Vega de los Caseros, 24 km od jezera Covadonga a 23 km od La Cueva de Tito Bustillo. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Některé apartmány mají terasu a/nebo patio s výhledem na hory nebo řeku. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Country house stojí 23 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes Golf a 28 km od Bufones de Pria. Casona de La Vega leží 107 km od letiště Asturias. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Apartamentos El Brezu
Apartamentos El Brezu

9,4 / 10 (157 hodnocení)

Nachází se 25 km od jezera Covadonga, Apartamentos El Brezu nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Všechny apartmány mají terasu s výhledem do zahrady, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, dobře vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Hosté mohou relaxovat v zahradě. La Cueva de Tito Bustillo a golfové hřiště La Rasa de Berbes jsou vzdálené 23 km. Na letiště Asturias je to 107 km.

Casa Carmen
Casa Carmen

Casa Carmen se nachází ve městě Vega de los Caseros, 25 km od jezera Covadonga a 23 km od La Cueva de Tito Bustillo. Nabízí zahradu a výhled na hory. Nabízí terasu, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa Carmen stojí 24 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes Golf a 29 km od Bufones de Pria. Na letiště Asturias je to 107 km.

Hotel Capitán
Hotel Capitán

7,6 / 10 (773 hodnocení)

Hotel Capitan se nachází 1,5 km od centra Cangas de Onís.quad. Hotel se nachází u řeky Sella a může zajistit výlety na kánoi po řece. K dispozici jsou také výlety na koni po Asturii. Okolní krajina je ideální pro pěší turistiku. Hotel Capitán má pokoje s parketovou podlahou, TV a vlastní koupelnou. Některé pokoje mají výhled na řeku Sella. V jídelně hotelu se každý den podává snídaně. Do centra Cangas de Onís dojedete autem asi za 3 minuty a do pobřežního města Ribadesella za 20 minut. Do centra Ovieda a Gijónu dojedete asi za hodinu. Na místě je neplacené parkoviště.

La Vega
La Vega

7,1 / 10 (162 hodnocení)

V ubytování La Vega máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento rustikální venkovský dům se nachází 5 minut chůze od centra obce Villanueva de Cangas, hned za řekou Sella. Můžete si vybrat mezi vytápěnými pokoji nebo celou chatou vedle. La Vega poskytuje ubytování s dřevěnými stropními trámy. K dispozici je TV a vlastní koupelna. Chata má také obývací pokoj, terasu s grilem a kuchyň s pračkou a myčkou nádobí. Na místě je k dispozici neplacené parkoviště a Cardin Cottage poskytuje turistické informace. Nachází se mezi pohořím Picos de Europa a mořem, 22 km od pláže Ribadesella.