Ubytování ve městě Vega de Valcarce

Město Vega de Valcarce se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vega de Valcarce nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vega de Valcarce

Pensión Fernández
Pensión Fernández

9,5 / 10 (572 hodnocení)

Pensión Fernández se nachází ve městě Vega de Valcarce. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Hosté mohou využívat také sdílenou kuchyň. Bed and breakfast stojí 38 km od Ponferrady a 92 km od Manzanedy.

Albergue El Paso
Albergue El Paso

9,4 / 10 (341 hodnocení)

Albergue El Paso se nachází ve městě Vega de Valcarce, na poutní cestě Saint James Way, 39 km od Ponferrady. Některé pokoje mají pohodlné posezení. Koupelny jsou sdílené. Albergue El Paso poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na místě je kadeřnictví. Albergue El Paso stojí 23 km od obce Cacabelos a 18 km od obce Villafranca del Bierzo.

Las Rocas
Las Rocas

9,1 / 10 (371 hodnocení)

Las Rocas se nachází ve městě Vega de Valcarce, 34 km od římských dolů Las Médulas. Nabízí terasu a výhled na město. Ubytování je nekuřácké a leží 35 km od jezera Carucedo. Pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Hosté v Las Rocas se mohou v okolí Vegy de Valcarce věnovat cyklistice a dalším aktivitám. Ubytování je vzdálené 39 km od hradu Ponferrada. Na letiště León je to 142 km.

Casa Rural Pandelo
Casa Rural Pandelo

9,1 / 10 (99 hodnocení)

Casa Rural Pandelo se nachází asi 34 km od římských dolů Las Médulas a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento venkovský dům nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Hosté mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice. Casa Rural Pandelo stojí 35 km od jezera Carucedo a 40 km od hradu Ponferrada. Na letiště León je to 142 km.

Mangata
Mangata

9,1 / 10 (20 hodnocení)

Mangata se nachází 36 km od římských dolů Las Médulas a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. 37 km od jezera Carucedo a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je sdílený lounge a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům stojí 42 km od hradu Ponferrada. Na letiště León je to 144 km.

Hostal El Recanto
Hostal El Recanto

9 / 10 (326 hodnocení)

Hostal El Recanto se nachází na poutní cestě Camino de Santiago, je obklopený zahradami a krajinou a nabízí vytápěné pokoje. Pokoje v rustikálním stylu mají vlastní koupelnu. Hosté mohou využívat také gril. Snídaně se podává na požádání. Do města Ponferrada s řadou restaurací a obchodů dojedete autem za 30 minut. Vlakové nádraží Ponferrada zajišťuje spojení se zbytkem Španělska. Do Santiaga de Compostela dojedete autem za 2 hodiny. Do Luga dojedete autem za necelou hodinu.