Ubytování ve městě Ventas de Poyo

Město Ventas de Poyo se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ventas de Poyo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ventas de Poyo

Apartment in Xeresa del Monte, Sea, Mountain,terrace, pools
Apartment in Xeresa del Monte, Sea, Mountain,terrace, pools

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartment in Xeresa del Monte, Sea, Mountain, terrace, pools se nachází v obci Ventas de Poyo, 47 km od autobusového nádraží Denia a 48 km od hradu Denia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a zahradou. Poskytuje výhled na moře a hory a je vzdálen 27 km od majáku Cullera. Apartmán má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Apartmán je vzdálený 43 km od golfového hřiště El Saler a 49 km od přírodní rezervace Parque Natural de la Albufera. Na letiště Valencia je to 70 km.

Valle del Nilo
Valle del Nilo

7,5 / 10 (2401 hodnocení)

V ubytování Valle del Nilo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Valle del Nilo se nachází v business parku El Oliveral, 15 km od centra Valencie. Motel nabízí klimatizované pokoje, každý s vlastním vstupem z vlastní garáže. Všechny pokoje jsou zařízené v egyptském stylu a mají TV s plochou obrazovkou a trezor. Ve vlastní koupelně s vanou či sprchou jsou připraveny bezplatné toaletní potřeby. Luxusní apartmá mají vířivku, manželskou postel King a DVD přehrávač. Valle del Nilo’s má kavárnu a recepci otevřené 24 hodin denně. Dostupná je i pokojová služba. Obchody a restaurace jsou v 7 km vzdáleném nákupním centru Bonaire. Valle del Nilo stojí 10 minut jízdy od závodního okruhu Circuit de Valencia. Na letiště Valencia je to 12 km.