Ubytování ve městě Vigo de Sanabria

Město Vigo de Sanabria se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vigo de Sanabria nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vigo de Sanabria

Cabañas Madarsu
Cabañas Madarsu

9,1 / 10 (209 hodnocení)

Cabañas Madarsu se nachází ve městě Vigo de Sanabria a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou, toustovačem a kávovarem. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory. K dispozici je také gril. V okolí se můžete věnovat cyklistice nebo relaxovat v zahradě. Cabañas Madarsu stojí 120 km od Zamory a 37 km od Bragançy.

Casa rural El Trubio
Casa rural El Trubio

9,1 / 10 (29 hodnocení)

Casa rural El Trubio se nachází ve městě Vigo de Sanabria, 7,2 km od jezera Sanabria, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, službou concierge a turistickými informacemi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je dětské hřiště a gril. Na letiště Bragança je to 48 km.

Cabañas de Madera Sanabria
Cabañas de Madera Sanabria

8,9 / 10 (272 hodnocení)

Cabañas de Madera Sanabria se nachází v přírodní rezervaci Lago de Sanabria y Alrededores v obci Vigo de Sanabria. Nabízí dřevěné bungalovy, gril a velkou zahradu. Každý vytápěný bungalov má 1 nebo 2 ložnice a koupelnu se sprchou. K dispozici je ložní prádlo, ručníky a čisticí prostředky. K dispozici je obývací prostor s TV s plochou obrazovkou, pohovkou a jídelním stolem a kuchyňský kout s lednicí, toustovačem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Všechny bungalovy mají výhled na okolní hory a řeku. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky, kanoistiky a rybaření. Cabañas de Madera Sanabria stojí 500 metrů od café baru a obchodu s potravinami. Jezero Sanabria je vzdálené 10 minut jízdy a řeka Tera 3 km.

ESPEJO DE SOLEDADES
ESPEJO DE SOLEDADES

8,8 / 10 (133 hodnocení)

ESPEJO DE SOLEDADES se nachází ve městě Vigo de Sanabria, 3,7 km od jezera Sanabria, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Bragança je to 47 km.

Villa Lucerna Sports & Hotel Resort
Villa Lucerna Sports & Hotel Resort

8,7 / 10 (483 hodnocení)

Villa Lucerna Sports & Hotel Resort se nachází ve městě Vigo de Sanabria, 6,5 km od jezera Sanabria, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. Tento 4hvězdičkový hotel nabízí pokojovou službu, turistické informace a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je také bar. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Všechny pokoje jsou vybavené bezpečnostní schránkou a některé mají balkon a jiné poskytují výhled na hory. Ve všech najdete také minibar. Villa Lucerna Sports & Hotel Resort nabízí à la carte nebo kontinentální snídani. V obci Vigo de Sanabria a jejím okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky. Na letiště Bragança je to 48 km.

CABAÑAS LAGO DE SANABRIA
CABAÑAS LAGO DE SANABRIA

8,7 / 10 (214 hodnocení)

CABAÑAS LAGO DE SANABRIA se nachází ve městě Vigo de Sanabria v Kastilii a Leonu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Hosté mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice a rybaření. CABAÑAS LAGO DE SANABRIA stojí 6,8 km od jezera Sanabria. Na letiště Bragança je to 48 km.