Ubytování ve městě Vilamarxant

Město Vilamarxant se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vilamarxant nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vilamarxant

Casa Vitalis
Casa Vitalis

8 / 10 (3 hodnocení)

Casa Vitalis se nachází ve Vilamarxantu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. K dispozici je kuchyň s lednicí, sporákem a varnou deskou, sprcha s toaletními potřebami zdarma a fén. K oblíbeným aktivitám v okolí patří cyklistika a jízdní kola si lze půjčit přímo na místě. Casa Vitalis stojí 35 km od zoo Bioparc Valencia a 36 km od kostela sv. Mikuláše. Na letiště Valencia je to 20 km.

Casa en Paraje Natural de les Rodanes.
Casa en Paraje Natural de les Rodanes.

Casa en Paraje Natural de les Rodanes nabízí výhled na hory. Nabízí ubytování s terasou a balkonem, asi 26 km od Bioparc Valencia. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Prázdninový dům je vzdálený 29 km od vlakového nádraží Norte a 32 km od L'Oceanografic. Na letiště Valencia je to 16 km.