Ubytování ve městě Vilde

Město Vilde se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vilde nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vilde

Muriances
Muriances

9,3 / 10 (316 hodnocení)

Muriances se nachází na břehu řeky Deva a nabízí zahradu s grilem a výhledem na pohoří Picos de Europa. Do měst Unquera a Colombres dojedete autem za necelých 5 minut. Vytápěné pokoje a apartmány mají TV s plochou obrazovkou, balkon a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Apartmány mají také kuchyňský kout s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Hosté mohou využívat sdílený lounge s krbem. Na místě je neplacené parkoviště. Do Santanderu s letištěm dojedete za 45 minut.

Casita Junto al Río Deva
Casita Junto al Río Deva

8,9 / 10 (10 hodnocení)

Casita Junto al Río Deva nabízí ubytování s výhledem do zahrady ve Vildě, 25 km od jeskyně Soplao a 25 km od Desfiladero de la Hermida. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 2019, 25 km od paláce Sobrellano a 26 km od města El Capricho de Gaudi. Prázdninový dům má terasu, výhled na řeku, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Casita Junto al Río Deva stojí 31 km od kostela Santa Maria de Lebeña a 39 km od turistické stezky Cares Trail. Na letiště Santander je to 69 km.

La Casuca del Esbardu Hotel
La Casuca del Esbardu Hotel

8,7 / 10 (160 hodnocení)

La Casuca del Esbardu se nachází ve Vildě. Wi-Fi je dostupné zdarma. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou. Ze všech pokojů je výhled na řeku nebo na hory. K dispozici jsou také turistické informace. Na místě nebo v okolí hotelu La Casuca del Esbardu se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky, pěší turistiky, rybaření nebo kanoistiky. Letiště Santander je vzdálené 70 km.Parkování na místě je zdarma.