Ubytování ve městě Villadesuso

Město Villadesuso se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villadesuso nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villadesuso

Apartamento Con Vistas Al Mar
Apartamento Con Vistas Al Mar

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Apartamento s výhledem na město Con Vistas Al Mar se nachází ve Villadesuso, 41 km od Estación Maritima a 19 km od Santa Tecla Celtic Village. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, 3 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 33 km od Národního institutu sociálního zabezpečení a muzea Galicia Sea Museum. Na letiště Vigo je to 43 km.

Alojamiento Casa carlota
Alojamiento Casa carlota

8,7 / 10 (13 hodnocení)

Alojamiento Casa carlota se nachází ve Villadesuso v Galicii a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na moře, plně vybavený kuchyňský kout a sdílenou koupelnu se sprchou. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Chata stojí 41 km od Estación Maritima a 21 km od keltské vesnice Santa Tecla. Na letiště Vigo je to 43 km.

Hotel Restaurante Glasgow
Hotel Restaurante Glasgow

8,1 / 10 (850 hodnocení)

V ubytování Hotel Restaurante Glasgow máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Restaurante Glasgow se nachází v obci Villadesuso a nabízí sezónní venkovní bazén a tenisový kurt. Nabízí fitness centrum, zahradu a terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou, topením a klimatizací. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby, vanu nebo sprchu a fén. Některé pokoje mají balkon a výhled na moře. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Hotelová à la carte restaurace se specializuje na španělskou kuchyni. Na místě je dětské hřiště. Personál recepce vám poskytne užitečné informace o okolí. Hotel Restaurante Glasgow stojí 26 km od Viga. Na letiště Vigo je to 31 km.

Alojamiento Camino Portugues Oia
Alojamiento Camino Portugues Oia

7,7 / 10 (1309 hodnocení)

Alojamiento se nachází ve městě Villadesuso. Camino Portugues Oia se nachází u pláže, 41 km od Estación Maritima, a nabízí zahradu, sdílený lounge a terasu. Hostel se nachází 19 km od keltské vesnice Santa Tecla a 33 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. K dispozici je sdílená kuchyň, služba concierge a organizace výletů. K dispozici je také gril. Alojamiento stojí 33 km od muzea Galicia Sea Museum. Camino Portugues Oia leží 34 km od univerzity Vigo. Na letiště Vigo je to 43 km.

Hotel Costa Verde
Hotel Costa Verde

7,7 / 10 (508 hodnocení)

Hotel Costa Verde se nachází v obci Villadesuso, nedaleko silnice C550, a nabízí restauraci a bar. Nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi. Hotel Costa Verde má jednoduše zařízené pokoje. K dispozici je klimatizace, psací stůl, minibar a TV s plochou obrazovkou. Pokoje s hydromasážní vanou jsou k dispozici na vyžádání. Costa Verde provozuje restauraci, která podává tradiční galicijskou kuchyni. Personál vám může poskytnout informace o okolí a zajistit vstup do nedalekých lázní, návštěvy vinných sklepů, výlety katamaránem a malování. Můžete si také zakoupit vstupenky na ostrovy Cies. Baiona a La Guardia jsou vzdálené 12 km a Vigo 30 minut jízdy. Costa Verde stojí přibližně 10 km od nejbližších pláží.

Casa con piscina al lado del mar en Viladesuso
Casa con piscina al lado del mar en Viladesuso

6,4 / 10 (5 hodnocení)

Casa con piscina al lado del mar en Viladesuso se nachází v obci Villadesuso a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na moře. Poskytuje výhled na hory a bazén a je vzdálen 40 km od Estación Maritima. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 2 koupelny s vanou nebo sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Santa Tecla Celtic Village leží 20 km od prázdninového domu a Národní institut sociálního zabezpečení je vzdálený 32 km. Na letiště Vigo je to 42 km.