Ubytování ve městě Villafranca

Město Villafranca se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villafranca nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villafranca

Apartamento rural Las Cañas Esencia de Bardenas
Apartamento rural Las Cañas Esencia de Bardenas

9,9 / 10 (10 hodnocení)

Apartamento rural Las Cañas Esencia de Bardenas nabízí ubytování ve Villafrance, 33 km od paláce králů Navarry v Olite. Ubytování je vzdálené 24 km od parku Sendaviva a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný apartmán má samostatnou ložnici, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a koupelnu. Nechybí ani kabelová TV. Na letiště Pamplona je to 64 km.

Apartamento rural Alesves Esencia de Bardenas Navarra
Apartamento rural Alesves Esencia de Bardenas Navarra

9,8 / 10 (14 hodnocení)

Apartamento rural Alesves Esencia de Bardenas Navarra se nachází 24 km od parku Sendaviva a 33 km od paláce králů Navarry v Olite. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Pamplona je to 64 km.

Apartamento rural Isla Esencia de Bardenas Navarra
Apartamento rural Isla Esencia de Bardenas Navarra

9,7 / 10 (19 hodnocení)

Apartamento rural Isla Esencia de Bardenas Navarra se nachází ve městě Villafranca, 24 km od parku Sendaviva a 33 km od paláce králů Navarry ve městě Olite. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. V okolí se lze věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, satelitní TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Pamplona je to 64 km.

Acogedor piso en Villafranca (Navarra)
Acogedor piso en Villafranca (Navarra)

8,1 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Acogedor piso en Villafranca (Navarra) máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Acogedor piso en Villafranca (Navarra) se nachází ve městě Villafranca, 24 km od parku Sendaviva a 33 km od paláce králů Navarry v oblasti Olite, kde se můžete věnovat rybaření. Nabízí sdílený lounge, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. Na letiště Pamplona je to 64 km.

Casa Rural La Pinta
Casa Rural La Pinta

8 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural La Pinta se nachází ve městě Villafranca, pouhých 24 km od parku Sendaviva, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, společným lounge, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Palác králů Navarry v Olite je vzdálený 33 km. Na letiště Pamplona je to 64 km.

Hostal Martínez
Hostal Martínez

7,5 / 10 (58 hodnocení)

Hostal Martínez se nachází ve městě Villafranca, 23 km od parku Sendaviva. Nabízí expresní check-in a check-out, nekuřácké pokoje, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a bar. Některé pokoje mají balkon s výhledem na město. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s kávovarem. Pokoje v Hostal Martínez mají vlastní koupelnu se sprchou, TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a některé také terasu. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Hostal Martínez podává každé ráno kontinentální snídani. Palác králů Navarry v Olite je vzdálený 33 km. Na letiště Pamplona je to 64 km.