Ubytování ve městě Villamanín

Město Villamanín se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villamanín nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villamanín

Casa Rural Refugio del Cueto***
Casa Rural Refugio del Cueto***

9,3 / 10 (13 hodnocení)

Casa Rural Refugio del Cueto*** se nachází v obci Villamanín. Chata je situována v budově z roku 2014 a v okolí se můžete věnovat rybaření a pěší turistice. Chata má 3 ložnice a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. K dispozici je také gril. Casa Rural Refugio del Cueto má také terasu.***, spolu se společným salonkem. Ubytování je vzdálené 48 km od Leónu a 68 km od Ovieda. Na letiště Asturias je to 115 km.

3 bedrooms house with enclosed garden at Villamanin
3 bedrooms house with enclosed garden at Villamanin

3 bedrooms house with closed garden at Villamanin se nachází v obci Villamanín, 48 km od katedrály Leon a paláce Palacio del Conde Luna. Nabízí gril a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Kostel San Isidoro a klášter San Marcos jsou vzdálené 47 km. Prázdninový dům má 3 ložnice, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Prázdninový dům stojí 47 km od muzea MUSAC-Castile & León a 48 km od univerzity Universidad de León. Na letiště León je to 51 km.