Ubytování ve městě Villanueva de Ávila

Město Villanueva de Ávila se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villanueva de Ávila nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villanueva de Ávila

EL ENCANTO DEL ALBERCHE
EL ENCANTO DEL ALBERCHE

9,5 / 10 (49 hodnocení)

EL ENCANTO DEL ALBERCHE se nachází ve Villanueva de Ávila a nabízí výhled na bazén, venkovní bazén a zahradu. Vila má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. EL ENCANTO DEL ALBERCHE stojí 42 km od města Torreón de los Guzmanes a provinční rady Avila. Na letiště Salamanca je to 129 km.

Casa Rural Idesign
Casa Rural Idesign

9,2 / 10 (45 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Idesign máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Idesign se nachází 42 km od města Torreón de los Guzmanes a nabízí ubytování, restauraci, sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Některé apartmány mají balkon a/nebo terasu s výhledem na hory nebo bazén. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 42 km od okresní rady Avila a kláštera sv. Terezy. Na letiště Salamanca je to 129 km.

Casa Rural Cabeza Lobera
Casa Rural Cabeza Lobera

8,9 / 10 (58 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Cabeza Lobera máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Cabeza Lobera se nachází ve Villanueva de Ávila a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa Rural Cabeza Lobera stojí 42 km od města Torreón de los Guzmanes a provinční rady Avila. Na letiště Salamanca je to 129 km.

Los Chendas
Los Chendas

8,7 / 10 (40 hodnocení)

Los Chendas se nachází asi 42 km od Torreón de los Guzmanes a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí výhled na bazén a do zahrady. Vila má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Vila stojí 42 km od kláštera sv. Terezy a královského kláštera sv. Tomáše. Letiště Salamanca je vzdáleno 129 km.

casa las serijuelas
casa las serijuelas

8,7 / 10 (16 hodnocení)

Apartmán casa las serijuelas se nachází v obci Villanueva de Ávila, 42 km od města Torreón de los Guzmanes, provinční rady Avila a kláštera sv. Terezy. Tento prázdninový dům je vzdálený 43 km od královského kláštera sv. Tomáše a 43 km od konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte. Prázdninový dům stojí 44 km od parku Inkarnace a vlakového nádraží Ávila. Na letiště Salamanca je to 129 km.

El Roble Mocho
El Roble Mocho

8,5 / 10 (31 hodnocení)

El Roble Mocho se nachází v obci Villanueva de Ávila a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na hory. Nabízí výhled na bazén a řeku a leží 42 km od Torreón de los Guzmanes. Prázdninový dům má 5 ložnic a kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 42 km od okresní rady Avila a kláštera sv. Terezy. Letiště Salamanca je vzdáleno 129 km.

Idesign Suite Romantic Experience
Idesign Suite Romantic Experience

Idesign Suite Romantic Experience se nachází ve Villanueva de Ávila, 42 km od Torreón de los Guzmanes a 42 km od provinční rady Avila. V okolí se můžete věnovat rybaření. Nabízí zahradu, restauraci, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Chata má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata má gril. Idesign Suite Romantic Experience stojí 42 km od kláštera sv. Terezy a královského kláštera sv. Tomáše. Na letiště Salamanca je to 129 km.