Ubytování ve městě Villarente

Město Villarente se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villarente nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villarente

Albergue San Pelayo
Albergue San Pelayo

8,3 / 10 (462 hodnocení)

Albergue San Pelayo se nachází v Puente Villarente na poutní cestě Santiago de Compostela. Má restauraci, bezplatné Wi-Fi a prádelnu. Tento okouzlující hostel se nachází v krásné zahradě. Albergue San Pelayo má jednoduše zařízené pokoje v rustikálním stylu s vlastní koupelnou. León je vzdálený pouhých 8 km. Dálnice A231 je vzdálená 13 km a do Ovieda dojedete autem asi za 90 minut a do Leónu za 10 minut.

EL DELFÍN VERDE
EL DELFÍN VERDE

6,9 / 10 (245 hodnocení)

EL DELFÍN VERDE se nachází v obci Villarente, 14 km od katedrály Leon, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a společným salonkem. Nabízí terasu, restauraci a bar. Penzion nabízí také bezplatné Wi-Fi a placenou dopravu na letiště. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s posezením. EL DELFÍN VERDE poskytuje ubytování v pokojích s šatní skříní, TV s plochou obrazovkou a v některých případech také s balkonem. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Hosté EL DELFÍN VERDE se mohou v obci Villarente a okolí věnovat pěší turistice, lyžování, rybaření a dalším aktivitám. Penzion stojí 15 km od kostela San Isidoro a kláštera San Marcos. Letiště León je vzdáleno 21 km.