Ubytování ve městě Villayón

Město Villayón se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villayón nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villayón

Hotel Rural Yeguada Albeitar
Hotel Rural Yeguada Albeitar

9,3 / 10 (30 hodnocení)

Tento útulný asturijský venkovský hotel se nachází na farmě v Onetě a nabízí nádherný výhled na údolí Navia. Má restauraci s nabídkou typických domácích jídel a dětské hřiště. Hotel Rural Yeguada Albeitar má elegantní pokoje s topením, TV a starožitným nábytkem. Mají také vlastní koupelnu. K dispozici je pohodlný salonek s otevřeným krbem a okouzlující knihovna. Yeguada Albeitar má ve všech prostorách zdarma dostupné Wi-Fi. Hlavní silnice A-8 je vzdálená asi 15 minut jízdy a na pobřeží Asturie dojedete asi za 20 minut.

Casa Maseda
Casa Maseda

9 / 10 (11 hodnocení)

Casa Maseda se nachází v obci Villayón a nabízí zahradu, terasu a výhled na řeku. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Casa Maseda má také dětské hřiště. Na letiště Asturias je to 78 km.