Ubytování ve městě Vista Alegre

Město Vista Alegre se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vista Alegre nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vista Alegre

Pensión Residencia Casa Teresa
Pensión Residencia Casa Teresa

9 / 10 (95 hodnocení)

Pensión Residencia Casa Teresa se nachází ve Vista Alegre, necelý 1 km od pláže Montalvo a 16 minut chůze od pláže Paxariñas. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené 32 km od ostrova Cortegada, 39 km od vlakového nádraží Pontevedra a 35 km od radnice Pontevedra. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 1,8 km od pláže Canelas. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani mikrovlnná trouba. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří španělsky a portugalsky. Pensión Residencia Casa Teresa stojí 35 km od baziliky Santa Maria a divadla Teatro Principal. Na letiště Vigo je to 65 km.

Hostal La Paz
Hostal La Paz

8,9 / 10 (176 hodnocení)

Hostal La Paz se nachází ve Vista Alegre, 500 metrů od pláže Montalvo, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm a terasou. Penzion se nachází asi 1,4 km od pláže Paxariñas a 2 km od pláže Pragueira. Některé pokoje mají balkon s výhledem na moře. Pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Standardem je také lednice. Hosté penzionu Hostal La Paz se mohou v okolí Vista Alegre věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří německy, španělsky, italsky a portugalsky. Ubytování je vzdálené 27 km od vlakového nádraží Pontevedra a 34 km od ostrova Cortegada. Na letiště Vigo je to 53 km.