Ubytování ve městě Xilxes

Město Xilxes se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Xilxes nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Xilxes

Apartamento Margalló
Apartamento Margalló

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartamento Margalló nabízí ubytování s kuchyní v Xilxes, 44 km od Jardines de Monforte a zahrad Turia. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán s 1 ložnicí má TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a obývací pokoj. Apartmán je vzdálený 45 km od Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí a baziliky de la Virgen de los Desamparados. Na letiště Valencia je to 47 km.

Apartamento Cerezo Beach
Apartamento Cerezo Beach

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Apartamento Cerezo Beach se nachází v Xilxes, 500 metrů od Platja les Cases, 46 km od Jardines de Monforte a 47 km od zahrad Turia. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a rybaření. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat šnorchlování. Apartamento Cerezo Beach stojí 47 km od Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí a baziliky de la Virgen de los Desamparados. Na letiště Valencia je to 51 km.

Atico Duplex 1ª
Atico Duplex 1ª

8,4 / 10 (65 hodnocení)

V ubytování Atico Duplex 1ª máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Atico Duplex 1a se nachází v Xilxes, jen 1,3 km od Platja les Cases, a nabízí sdílený lounge, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Nabízí výhled na moře a hory a je vzdálen 2,6 km od pláže Belcaire. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je služba půjčení jízdních kol a aut. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Atico Duplex 1a stojí 46 km od parku Jardines de Monforte a 47 km od zahrad Turia. Na letiště ve Valencii je to 51 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

El apartamento de Marina en Chilches playa
El apartamento de Marina en Chilches playa

8,3 / 10 (36 hodnocení)

El apartamento de Marina se může pochlubit výhledem na město. en Chilches playa nabízí ubytování s terasou a balkonem, asi 400 metrů od Platja les Cases. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 46 km od Jardines de Monforte a 47 km od zahrad Turia. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 47 km od Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí a baziliky Virgen de los Desamparados. Letiště Valencia je ve vzdálenosti 51 km.

Apartamento Chilches
Apartamento Chilches

8,1 / 10 (14 hodnocení)

Apartamento Chilches se nachází asi 43 km od Jardines de Monforte a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Nabízí výhled na hory a terasu. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se můžete věnovat rybaření a apartmán má soukromou pláž. Apartamento Chilches stojí 43 km od zahrad Turia a 44 km od Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí. Na letiště Valencia je to 49 km.

Atico en Playa de Arena
Atico en Playa de Arena

4,8 / 10 (6 hodnocení)

Atico en Playa de Arena se nachází u pláže ve městě Xilxes, 700 metrů od pláže Platja les Cases a 2,5 km od pláže Belcaire. Tento apartmán se nachází 46 km od zahrad Turia a 47 km od Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na místě je dětské hřiště a gril a v okolí se můžete věnovat rybaření. Apartmán je vzdálený 3 km od pláže Masbo a 46 km od parku Jardines de Monforte. Letiště Valencia je ve vzdálenosti 51 km.