Ubytování ve městě Ye

Město Ye se nachází v regionu Lanzarote ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ye nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ye

Casa Vereda del Risco
Casa Vereda del Risco

9,8 / 10 (41 hodnocení)

Tento prázdninový dům se nachází v Guinate a nabízí terasu s výhledem na moře. 35 km od Puerto del Carmen. Nabízí výhled na hory. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Apartmán má vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a toustovačem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Casa Vereda del Risco má také terasu. Casa Vereda del Risco stojí 49 km od Playa Blanca a 22 km od Costa Teguise. Na letiště Lanzarote je to 29 km.

La Casita del Volcan
La Casita del Volcan

9,4 / 10 (68 hodnocení)

La Casita del Volcan se nachází v Ye a nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šipkám. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a varnou deskou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 6,3 km od Miradoru del Rio a 7,6 km od jeskyně La Cueva de los Verdes. La Casita del Volcan leží 36 km od letiště Lanzarote. Za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště.

Casa Volcán de Ye
Casa Volcán de Ye

8,8 / 10 (33 hodnocení)

V ubytování Casa Volcán de Ye máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Volcán de Ye se nachází asi 2,7 km od Mirador del Rio a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Na místě si můžete půjčit auto a v okolí se věnovat cyklistice. Casa Volcán de Ye stojí 8,2 km od jeskyně La Cueva de los Verdes a 9,3 km od jeskyní Jameos del Agua. Na letiště Lanzarote je to 36 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Ikigai
Ikigai

8,4 / 10 (7 hodnocení)

Ikigai se nachází v Ye a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Nabízí venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Prázdninový dům je vzdálený 8,1 km od jeskyně La Cueva de los Verdes a 9,2 km od jeskyní Jameos del Agua. Letiště Lanzarote je ve vzdálenosti 36 km.