Ubytování ve městě Yosa de Sobremonte

Město Yosa de Sobremonte se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Yosa de Sobremonte nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Yosa de Sobremonte

La Casa Azul
La Casa Azul

9,2 / 10 (21 hodnocení)

La Casa Azul se nachází v Yosa de Sobremonte, 49 km od národního parku Ordesa a 17 km od přírodního parku Lacuniacha, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento venkovský dům má 3 ložnice a balkon s výhledem na hory. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Na místě je zahrada a v okolí se lze věnovat lyžování. La Casa Azul stojí 40 km od hory Peña Telera. Na letiště Pau Pyrénées je to 112 km.

Casa Rural Basajarau
Casa Rural Basajarau

8,9 / 10 (250 hodnocení)

Tento okouzlující venkovský penzion se nachází v Aragonských Pyrenejích, 6 km od Biesca. Nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, prostor se zvířaty a terasu. Wi-Fi je dostupné zdarma. Hostal Rural Basajarau poskytuje ubytování v pohodlných vytápěných pokojích v rustikálním stylu s dřevěnými podlahami a kamennými zdmi. Všechny mají TV a vlastní koupelnu s toaletními potřebami. Některé mají také balkon. Každé ráno se podává snídaně a k večeři si můžete dát tradiční a regionální kuchyni. V zahradě je k dispozici gril. Kuřata a kachny jsou mezi zvířaty chovanými v domě. Basajarau má ideální polohu pro objevování okolních turistických a cyklistických tras. Národní park Ordensa a Monte Perdido leží 30 km odtud. Lyžařské středisko Formigal je vzdálené 30 km. Hostal Rural Basajarau nabízí bezplatné parkování na místě a je vzdálen 1 hodinu jízdy od města Huesca.