Ubytování ve městě Rada

Město Rada se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rada nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rada

La Bicicleta Casa Rural
La Bicicleta Casa Rural

10 / 10 (1 hodnocení)

La Bicicleta Casa Rural se nachází asi 45 km od přístavu Santander a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, zahradou, sdíleným salonkem a výhledem do zahrady. Nabízí terasu, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. K dispozici je také posezení a 2 koupelny. Venkovský dům stojí 46 km od města Puerto Chico a 47 km od festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 44 km.

La Torrentera de Cantabria
La Torrentera de Cantabria

9 / 10 (14 hodnocení)

La Torrentera de Cantabria se nachází v Santanderu, 46 km od přístavu. Nabízí výhled do zahrady, zahradu, sdílený lounge a gril. Tento prázdninový dům má balkon. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň se sporákem a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. La Torrentera de Cantabria stojí 47 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 44 km.

Hotel Rural El Solar del Mazo
Hotel Rural El Solar del Mazo

8,6 / 10 (55 hodnocení)

V ubytování Hotel Rural El Solar del Mazo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Solar del Mazo nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi v Radě, 46 km od Bilbaa. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. K dispozici je také sdílený lounge. Penzion zajišťuje službu půjčení aut. El Solar del Mazo stojí 28 km od Santanderu a 45 km od Suances. Letiště Santander je ve vzdálenosti 28 km.

Albergue Finca El Mazo
Albergue Finca El Mazo

6,6 / 10 (81 hodnocení)

Finca El Mazo se nachází v přírodní rezervaci Marismas de Santoña v Radě a nabízí bazén a restauraci. Nabízí pokoje a dřevěné chaty s bezplatným Wi-Fi. Jednoduše zařízené ubytování s výhledem na hory a zahrady. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří kanoistika, cyklistika a pěší turistika. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a připravit vám obědové balíčky. K dispozici je také prádelna. Finca El Mazo stojí 9 km od písečné pláže Laredo a 45 km od města Santander.