Ubytování ve městě Ucieda de Abajo

Město Ucieda de Abajo se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ucieda de Abajo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ucieda de Abajo

Apartamentos Florinda
Apartamentos Florinda

9,1 / 10 (100 hodnocení)

Apartamentos Florinda se nachází ve městě Ucieda de Abajo a nabízí bezplatnou úschovu zavazadel. Restaurace jsou vzdálené 200 metrů. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. S výhledem do zahrady a na hory, pračkou, posezením a TV s plochou obrazovkou. V každém je kuchyňský kout s lednicí a kávovarem. V koupelně je vana nebo sprcha. Apartamentos Florinda leží 5 km od Cabezon de la sal. Letiště Santander je vzdálené 40 km. Na místě je neplacené parkoviště.

Apartamentos Cuatro Aguas
Apartamentos Cuatro Aguas

8,6 / 10 (76 hodnocení)

Apartamentos Cuatro Aguas sídlí v kamenném venkovském domě ve městě Ucieda a nabízí nádherný výhled na okolní hory. Tyto apartmány pouze pro dospělé jsou vytápěné a mají bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmány kombinují rustikální styl domu s moderním interiérem, trámovými stropy a barevnými prvky. V obývacím pokoji jsou pohovky a TV s plochou obrazovkou a kuchyň je vybavena mikrovlnnou troubou, varnou deskou a jídelním stolem. V koupelně je hydromasážní sprcha. Apartamentos Cuatro Aguas se nachází na venkově v Kantábrii a nabízí klidné prostředí a ideální základnu pro pěší turistiku a cykloturistiku. Apartmány hraničí s řekou Saja a přírodní rezervací Saja-Besaya. Pobřeží a pobřežní města Comillas a San Vicente de la Barquera jsou vzdálené necelých 30 minut jízdy. Hotel Ucieda je vzdálený asi 50 km od Santanderu a letiště Santander.