Ubytování ve městě Bizovac

Město Bizovac se nachází v regionu Osijecko-baranjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Bizovac nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bizovac

Holiday Home TimeOut Bizovac
Holiday Home TimeOut Bizovac

10 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home TimeOut Bizovac se nachází v Bizovaci v Osječko-baranjské župě a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 23 km od stadionu Gradski Vrt a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman
Apartman "Vuković"

9,9 / 10 (15 hodnocení)

Apartman "Vuković" se nachází v Bizovaci a nabízí zahradu, gril a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,6 km od termálních lázní Bisovac a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman ŠOKICA
Apartman ŠOKICA

9,8 / 10 (87 hodnocení)

Apartman ŠOKICA se nachází v Bizovaci v Osječko-baranjské župě a nabízí terasu. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Privatni Smještaj i Seoski Turizam
Privatni Smještaj i Seoski Turizam "SUDAR"

8,9 / 10 (34 hodnocení)

Privatni Smještaj se nachází v Bizovaci, 22 km od stadionu Gradski Vrt a muzea výtvarného umění v Osijeku. i Seoski Turizam "SUDAR" nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a zahradou. Nabízí výhled na město a je vzdálen 23 km od muzea Slavonie a 34 km od přírodního parku Kopački Rit.