Ubytování ve městě Ogulin

Město Ogulin se nachází v regionu Karlovacká župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Ogulin nabízíme 64 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ogulin

Holiday home Ivka
Holiday home Ivka

10 / 10 (4 hodnocení)

Holiday home Ivka se nachází v Ogulinu, 800 metrů od Gradnika, a nabízí gril a terasu. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

APARTMAN GALERIJA
APARTMAN GALERIJA

10 / 10 (3 hodnocení)

APARTMAN GALERIJA se nachází asi 2 km od Petara Ogulinského a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na město. Tento apartmán má balkon.

Holiday Home Cindric Gaj
Holiday Home Cindric Gaj

10 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Cindric Gaj se nachází v Ogulinu v Karlovacké župě a nabízí balkon a výhled do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Sablja-with pool
Villa Sablja-with pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Sablja-with pool se nachází v Ogulinu. Ubytování je vzdálené 40 km od obce Selce a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday House Smilja
Holiday House Smilja

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday house Smilja se nachází v Ogulinu v Karlovacké župě a nabízí terasu a výhled na hory. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Spacious Apartment
Spacious Apartment "Ana" on lake Sabljaci

9,9 / 10 (77 hodnocení)

Spacious Apartment "Ana" on lake Sabljaci se nachází v Ogulinu, 1,9 km od Kučinić-Selo a 2,9 km od Salopek-Selo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Kuća za odmor Blizanke
Kuća za odmor Blizanke

9,9 / 10 (36 hodnocení)

Kuća za odmor nabízí zahradu a výhled do zahrady. Blizanke se nachází v Ogulinu, 2 km od Salopek-Selo a 3,7 km od Otok Oštarijski. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Vila Kosjenka on lake Sabljaci
Vila Kosjenka on lake Sabljaci

9,9 / 10 (19 hodnocení)

Vila Kosjenka on lake Sabljaci se nachází v Ogulinu, jen 1,6 km od Kučinić-Selo. Nabízí ubytování u pláže, zahradu, zázemí pro vodní sporty a bezplatné Wi-Fi. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Sabljaci by the Lake
Apartment Sabljaci by the Lake

9,8 / 10 (88 hodnocení)

Apartment Sabljaci by the Lake se nachází na břehu jezera Sabljaci ve městě Ogulin, asi 70 km od národního parku Plitvická jezera, který je zapsaný na seznamu UNESCO. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Apartment Gorska vila
Apartment Gorska vila

9,8 / 10 (76 hodnocení)

Apartment Gorska vila se nachází v Ogulinu a nabízí zahradu, gril, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a stolnímu tenisu.

Nika
Nika

9,8 / 10 (69 hodnocení)

Nika se nachází necelý 1 km od obce Turkovići Ogulinski a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Mihalic
Apartment Mihalic

9,8 / 10 (62 hodnocení)

Apartment Mihalic se nachází v Ogulinu, 4,1 km od Salopek-Selo a 5,5 km od Desmerice. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a kanoistice.

Holiday home Zulejka
Holiday home Zulejka

9,8 / 10 (33 hodnocení)

Holiday home Zulejka se nachází v Ogulinu a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zázemí pro vodní sporty a gril. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Marko
Apartman Marko

9,8 / 10 (20 hodnocení)

Apartmán Marko s grilem, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm je situován v obci Ogulin, pouhých 10 km od vrcholu Klek.

Apartment Đula
Apartment Đula

9,7 / 10 (349 hodnocení)

Apartment Đula se nachází v Ogulinu, 1,2 km od Otok Oštarijski a 1,7 km od Kučinić-Selo. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. 4,4 km od Petara Ogulinského a 4,9 km od Desmerice.

Luxury rooms Lira
Luxury rooms Lira

9,7 / 10 (147 hodnocení)

Luxury rooms Lira se nachází v centru města Ogulin a nabízí ubytování se Smart TV. Nabízí Wi-Fi zdarma a bar.

Apartment Rašće
Apartment Rašće

9,7 / 10 (137 hodnocení)

Apartment Rašće se nachází v Ogulinu, 3 km od Petara Ogulinského a 3,3 km od Kučinić-Selo, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a rybaření.

Izvor
Izvor

9,7 / 10 (84 hodnocení)

Izvor se nachází v Ogulinu a nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a terasu s výhledem na jezero. 45 km od Slunje.

Apartman Belin Ogulin
Apartman Belin Ogulin

9,7 / 10 (56 hodnocení)

Apartman Belin Ogulin se nachází v Ogulinu a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Tri Sreće
Tri Sreće

9,7 / 10 (30 hodnocení)

Tri Sreće se nachází v Ogulinu, 39 km od Selce, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Lynx on lake Sabljaci
Apartman Lynx on lake Sabljaci

9,7 / 10 (29 hodnocení)

Apartman Lynx on lake Sabljaci se nachází v Ogulinu, 1,7 km od Kučinić-Selo a Desmerice, a nabízí zahradu a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

KućA na obali Jezera Sabljaci.
KućA na obali Jezera Sabljaci.

9,7 / 10 (16 hodnocení)

KućA na obali Jezera Sabljaci nabízí výhled na jezero. Nabízí ubytování s terasou a rychlovarnou konvicí, asi 3,3 km od Salopek-Selo. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

kuća za odmor Casa Kapusta
kuća za odmor Casa Kapusta

9,7 / 10 (10 hodnocení)

Kuća za odmor Casa Kapusta se nachází v Ogulinu a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Kuća za odmor Silver pine
Kuća za odmor Silver pine

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Kuća za odmor Silver pine se nachází asi 5,2 km od Desmerice a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Studio Apartment Dunja
Studio Apartment Dunja

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Studio Apartment Dunja se nachází v Ogulinu a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. K dispozici je zahrada a neplacené soukromé parkoviště.

Studio apartment Meli
Studio apartment Meli

9,6 / 10 (55 hodnocení)

Studio apartment Meli se nachází v Ogulinu, necelý 1 km od Ogulinu a 1,8 km od Petara Ogulinského, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a kasinem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a šnorchlování.

Apartman Soda
Apartman Soda

9,5 / 10 (204 hodnocení)

Apartman Soda se nachází v Ogulinu a nabízí výhled na řeku, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Anna
Apartman Anna

9,5 / 10 (142 hodnocení)

Apartman Anna se nachází v Ogulinu v Karlovacké župě a nabízí terasu a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Studio apartment LoSt
Studio apartment LoSt

9,5 / 10 (83 hodnocení)

Studiový apartmán LoSt se nachází v Ogulinu, 2,7 km od obce Puškarič Selo a 3 km od obce Kučinić-Selo. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,5 km od Petara Ogulinského a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Ružica
Apartman Ružica

9,5 / 10 (70 hodnocení)

Apartman Ružica se nachází v Ogulinu, 1,4 km od Kučinić-Selo a 2,4 km od Otok Oštarijski. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Zora - Guest house
Apartment Zora - Guest house

9,5 / 10 (68 hodnocení)

Apartment Zora - Guest house se nachází v Ogulinu a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, gril, Wi-Fi zdarma a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Holiday house On the riverside
Holiday house On the riverside

9,5 / 10 (64 hodnocení)

Holiday house On the river side se nachází asi 2 km od Ljubošiny a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Sunce
Apartman Sunce

9,5 / 10 (34 hodnocení)

Apartman Sunce se nachází v Ogulinu v Karlovacké župě a nabízí balkon a výhled na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman RIBIČ
Apartman RIBIČ

9,5 / 10 (25 hodnocení)

Apartman RIBIČ se nachází v Ogulinu, 3,2 km od Puškarič Selo, 3,3 km od Kučinić-Selo a 3,4 km od Sveti Petar. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. 1,7 km od Petara Ogulinského. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Marin
Apartment Marin

9,4 / 10 (134 hodnocení)

Tento klimatizovaný apartmán se nachází v Ogulinu a může se pochlubit terasou a zahradou s grilem. K Plitvickým jezerům je to odtud 49 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Kuća za odmor ANAMARIJA
Kuća za odmor ANAMARIJA

9,4 / 10 (45 hodnocení)

Kuća za odmor ANAMARIJA se nachází v Ogulinu, pouhých 2,6 km od Oštarije, a nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Kučinić-Selo je vzdálené 4,5 km a Otok Oštarijski 5,3 km.

Studio apartman T&I
Studio apartman T&I

9,4 / 10 (37 hodnocení)

Studio apartman T&I se nachází v Ogulinu a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a terasu. 41 km od Selce. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Jelenic by Bertovic
Villa Jelenic by Bertovic

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Villa Jelenic by Bertovic se nachází v Ogulinu a nabízí zázemí pro vodní sporty, bezplatné Wi-Fi, sdílenou kuchyň a sdílený lounge. Vila stojí 5 km od lanovky Vučići - Ogulin.

Šumski Dvori Apartment
Šumski Dvori Apartment

9,3 / 10 (206 hodnocení)

Šumski Dvori Apartment se nachází v Ogulinu v Karlovacké župě, necelý 1 km od Kučinić-Selo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Studio apartman CENTAR
Studio apartman CENTAR

9,3 / 10 (63 hodnocení)

Studio apartman CENTAR se nachází v Ogulinu, nedaleko Ogulinu a 1,8 km od Petara Ogulinského. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, zahradu a kasino. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Apartman Luka
Apartman Luka

9,3 / 10 (7 hodnocení)

Apartman Luka se nachází v Ogulinu a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, terasu, Wi-Fi zdarma a výhled na hory. Město Senj je vzdálené 40 km.

Holiday Home Tin
Holiday Home Tin

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Tin se nachází v Ogulinu a nabízí gril a terasu. 37 km od Selce. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

House of inspiration above LAKE Sabljaci with pool
House of inspiration above LAKE Sabljaci with pool

9,2 / 10 (16 hodnocení)

House of inspiration above LAKE Sabljaci with pool se nachází v Ogulinu a nabízí ubytování s vlastním bazénem, výhledem na bazén a balkonem. 41 km od Selce. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Jurašić
Apartments Jurašić

9,1 / 10 (178 hodnocení)

Apartmány Jurasić se nachází v Ogulinu. Jedná se o ubytování s možností vlastního stravování se zahradou a grilem. Na místě můžete zdarma zaparkovat, zdarma si vypůjčit jízdní kola a využívat bezplatné Wi-Fi.

Studio apartman Salopek
Studio apartman Salopek

9,1 / 10 (21 hodnocení)

Studio apartman Salopek se nachází v Ogulinu. 41 km od Selce. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

One-Bedroom Apartment in Ogulin
One-Bedroom Apartment in Ogulin

9 / 10 (2 hodnocení)

Jednoložnicový apartmán v Ogulinu se nachází v Ogulinu.

Apartman Silver pine
Apartman Silver pine

9 / 10 (2 hodnocení)

Apartman Silver pine se nachází v Ogulinu v Karlovacké župě a nabízí terasu a výhled na řeku. 45 km od Bašky.

Apartmani Lovro
Apartmani Lovro

8,9 / 10 (138 hodnocení)

Apartmani Lovro se nachází v Ogulinu, 500 metrů od Kučinić-Selo, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.