Ubytování ve městě Risika

Město Risika se nachází v regionu Krk ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Risika nabízíme 44 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Risika

Kuća za odmor MARAK - Risika, Krk
Kuća za odmor MARAK - Risika, Krk

10 / 10 (2 hodnocení)

Kuća za odmor MARAK - Risika, Krk se nachází v obci Risika a nabízí venkovní bazén a výhled do zahrady. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Adriana
Villa Adriana

10 / 10 (1 hodnocení)

Prázdninový dům House Adriana se nachází v obci Risika a nabízí sezónní venkovní bazén. 37 km od Opatije.

Awesome home in Krk with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Awesome home in Krk with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Awesome home in Krk se nachází v obci Risika a nabízí 2 ložnice, Wi-Fi, venkovní bazén, soukromý bazén a výhled na moře.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,8 km od pláže Melská a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Nice home in Risika with 2 Bedrooms and WiFi
Nice home in Risika with 2 Bedrooms and WiFi

10 / 10 (1 hodnocení)

Pěkný dům v Rišice se 2 ložnicemi a WiFi se nachází v Říšicích, jen 1,4 km od pláže St.Marak a 1,5 km od pláže Supovica.Nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Svjetlana
Holiday Home Svjetlana

9,8 / 10 (17 hodnocení)

Holiday Home Svjetlana se nachází v obci Risika, 1,6 km od pláže St. Marak a 2,2 km od pláže Supovica, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Tento prázdninový dům má neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

Studio apartman Braco
Studio apartman Braco

9,6 / 10 (30 hodnocení)

Studio apartman Braco se nachází v obci Risika, necelý 1 km od pláže Supovica, a nabízí zázemí pro grilování, bezplatné Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepci. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 1,3 km od pláže St. Marak a 1,5 km od pláže Melska.

Villa Pepina
Villa Pepina

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Villa Pepina se nachází asi 1,1 km od pláže Supovica a nabízí ubytování s venkovním bazénem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Tos
Holiday Home Tos

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Tos se nachází v Risice, 1,9 km od pláže Melska a 2 km od pláže St. Marak. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Nabízí gril a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Seka
Apartments Seka

9,5 / 10 (59 hodnocení)

Apartments Seka se nachází 1,2 km od pláže St. Marak a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Sunrise Apartment Risika
Sunrise Apartment Risika

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Sunrise Apartment Risika se nachází v obci Risika, 1,8 km od pláže Supovica, 2 km od pláže Melska a 13 km od přístavu Punat. Nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Mavri
Apartments Mavri

9,4 / 10 (47 hodnocení)

Apartmány Mavri se nacházejí v obci Risika, 1,6 km od pláže St. Marak, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, bezplatné soukromé parkoviště i výhled do zahrady.

Apartma Krčine
Apartma Krčine

9,3 / 10 (15 hodnocení)

Apartma Krčine se nachází v obci Risika, necelý 1 km od pláže St. Marak a 16 minut chůze od pláže Supovica, a nabízí výhled do zahrady. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

House GRETA
House GRETA

9,3 / 10 (3 hodnocení)

House GRETA se nachází v obci Risika, 1,3 km od pláže Supovica, 1,6 km od pláže Melska a 14 km od přístavu Punat. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže St. Marak a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Kuća za odmor
Kuća za odmor "Na Paltu"

9,2 / 10 (18 hodnocení)

Kuća za odmor "Na Paltu" se nachází v obci Risika, 1,4 km od pláže St. Marak a 1,9 km od pláže Supovica, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům má výhled do zahrady a je vzdálený 2,1 km od pláže Melska.

Apartman Lidija
Apartman Lidija

9,2 / 10 (13 hodnocení)

Apartman Lidija se nachází v obci Risika a nabízí zahradu, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a rybaření.

apartman SONJA
apartman SONJA

9 / 10 (29 hodnocení)

Apartmán SONJA se nachází v obci Risika na ostrově Krk a nabízí 3hvězdičkové ubytování s bezplatným Wi-Fi. Tento 3hvězdičkový apartmán je vzdálený 1,7 km od pláže Melska.

Villa Eva
Villa Eva

9 / 10 (8 hodnocení)

Villa Eva se nachází v obci Risika, 1,3 km od pláže St. Marak a 1,7 km od pláže Supovica. Nabízí sezónní venkovní bazén a výhled na hory. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,1 km od pláže Melska a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Awesome apartment in Krk with 2 Bedrooms and WiFi
Awesome apartment in Krk with 2 Bedrooms and WiFi

9 / 10 (5 hodnocení)

Apartmán Awesome in Krk se 2 ložnicemi a Wi-Fi se nachází v obci Risika, jen 1,2 km od pláže sv.Marak.Nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a soukromé soukromé parkoviště.Ubytování je vzdálené 13 km od přístavu Punat a 17 km od františkánského kláštera Kosljun.

Holiday house SVJETLANA
Holiday house SVJETLANA

9 / 10 (4 hodnocení)

Holiday house SVJETLANA se nachází v obci Risika, v blízkosti pláže St. Marak a 1,5 km od pláže Melska, a nabízí patio s výhledem do zahrady, zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Supovica a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Stunning apartment in Krk with 2 Bedrooms and WiFi
Stunning apartment in Krk with 2 Bedrooms and WiFi

9 / 10 (3 hodnocení)

Úchvatný apartmán na Krku se 2 ložnicemi a Wi-Fi se nachází v obci Risika, 1,8 km od pláže Melska a 2,4 km od pláže St.Marak.Nabízí ubytování s Wi-Fi a TVTento apartmán se nachází 16 km od františkánského kláštera Kosljun a 42 km od hradu Trsat.

Awesome home in Risika with 3 Bedrooms and WiFi
Awesome home in Risika with 3 Bedrooms and WiFi

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Awesome home in Risika se 3 ložnicemi a Wi-Fi se nachází v obci Risika, 2,1 km od pláže St.Marak a 2,7 km od pláže Supovica.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,9 km od pláže Melská a nabízí parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home in Risika/Insel Krk 36899
Holiday home in Risika/Insel Krk 36899

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home in Risika/Insel Krk 36899 se nachází v Risice, necelý 1 km od pláže Supovica, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Antiqua
Villa Antiqua

Villa Antiqua se nachází v obci Risika, pouhých 1,1 km od pláže Supovica a pláže Melska, a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1 km od pláže St. Marak a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Beautiful home in Risika with WiFi, Sauna and Outdoor swimming pool
Beautiful home in Risika with WiFi, Sauna and Outdoor swimming pool

Amazing home se nachází v Risice a nabízí ubytování se soukromým bazénem a Wi-Fi. Sauna a venkovní bazén se nachází v obci Risika. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home in Risika/Insel Krk 36000
Holiday home in Risika/Insel Krk 36000

Holiday home in Risika/Insel Krk 36000 se nachází v Říšicích, pouhých 1,5 km od pláže Melska, nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Risika Apartmani
Risika Apartmani

8,9 / 10 (12 hodnocení)

Risika Apartmani se nachází v obci Risika, necelý 1 km od pláže St. Marak a 12 minut chůze od pláže Supovica, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a tenisovým kurtem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, jízdě na koni a šnorchlování.

Hilltop Villa Risika
Hilltop Villa Risika

8,7 / 10 (66 hodnocení)

Hilltop Villa Risika se nachází v obci Risika na ostrově Krk, 2,1 km od pláže Melska, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, restaurací a neplaceným soukromým parkovištěm.

Beautiful home in Krk with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Beautiful home in Krk with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Krásný dům na Krku se 3 ložnicemi, Wi-Fi a venkovním bazénem se nachází v obci Risika, 1,8 km od pláže Melska a 2 km od pláže St.Marak, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Veronika
Apartman Veronika

8,6 / 10 (14 hodnocení)

Apartman Veronika se nachází v obci Risika, 1,5 km od pláže Melska a 1,5 km od pláže St. Marak. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

House Lora
House Lora

8 / 10 (2 hodnocení)

House Lora se nachází v obci Risika, 2,1 km od pláže St. Marak a 2,6 km od pláže Supovica. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment in Risika/Insel Krk 27687
Apartment in Risika/Insel Krk 27687

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartment in Risika/Insel Krk 27687 se nachází v Říšicích, 1,2 km od pláže sv.Maraka, 1,8 km od pláže Supovica a 1,9 km od pláže Melska.Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa MONICA with private pool
Villa MONICA with private pool

Odehrává se v Risice, 1.9 km od pláže Melska a 2.2 km od St.Pláž Marak, Villa MONICA se soukromým bazénem nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.Tato vila má soukromý bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Beautiful villa on Island Krk
Beautiful villa on Island Krk

Beautiful villa on Island Krk se nachází v Risice, v blízkosti pláže Melska a 2,1 km od pláže St. Marak. Nabízí terasu s výhledem do zahrady, venkovní bazén a zahradu. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Petite
Villa Petite

7,8 / 10 (9 hodnocení)

Villa Petite má ideální polohu v obci Risika, 2,4 km od pláže Melska a 3 km od pláže St. Marak. Nabízí venkovní bazén a nepřetržitě otevřenou recepci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartmani Marica
Apartmani Marica

7,7 / 10 (35 hodnocení)

Apartmány Marica se nacházejí v obci Risika na ostrově Krk, 1,2 km od pláže Melska, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, gril, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartment Josip
Apartment Josip

7,7 / 10 (7 hodnocení)

Apartment Josip se nachází v obci Risika, 2,2 km od pláže Melska a 2,3 km od pláže St. Marak. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. K dispozici je také balkon.

Apartment in Risika/Island Krk 35824
Apartment in Risika/Island Krk 35824

7 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán v Risika/Island Krk 35824 se nachází v Říšicích, jen 1,3 km od pláže Melska.Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Prpic
Holiday Home Prpic

Prázdninový dvojdomek Prpic se nachází v obci Risika na ostrově Krk a nabízí gril. Nabízí výhled do zahrady a pláž San Marco je vzdálená jen 2 km.

Holiday Home Risika with Sea View I
Holiday Home Risika with Sea View I

Holiday Home Risika with Sea View se nachází v obci Risika, 2,7 km od pláže Supovica a 12 km od přístavu Punat. Nabízí klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Melska je vzdálená 1,9 km a pláž St. Marak 2,2 km.

Luxury mobile villa Melody
Luxury mobile villa Melody

6,8 / 10 (10 hodnocení)

Luxury mobile villa Melody se nachází v obci Risika, 1,9 km od pláže Melska a 2 km od pláže St. Marak. Nabízí sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.

Villa Harmony
Villa Harmony

Villa Harmony se nachází v obci Risika a nabízí venkovní bazén a výhled do zahrady. 2,5 km od pláže Melska. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home in Risika/Insel Krk 38433
Holiday home in Risika/Insel Krk 38433

Holiday home in Risika/Insel Krk 38433 se nachází v Risice, 12 km od přístavu Punat, 16 km od františkánského kláštera Kosljun a 42 km od hradu Trsat.Ubytování je 2.5 km od pláže Melska a hosté mohou využívat soukromé parkoviště na místě a bezplatné Wi-Fi.

Luxury villa with a swimming pool Garica, Krk - 17469
Luxury villa with a swimming pool Garica, Krk - 17469

Luxury villa with a swimming pool Garica, Krk - 17469 se nachází v obci Risika a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home in Risika/Insel Krk 38570
Holiday home in Risika/Insel Krk 38570

Holiday home in Risika/Insel Krk 38570 se nachází v obci Risika, 1 km od pláže sv.Mařák, 1,1 km od pláže Supovica a 1,1 km od pláže Melská, a nabízí ubytování s Wi-Fi.