Ubytování ve městě Županja

Město Županja se nachází v regionu Vukovarsko-sremská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Županja nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Županja

EXCELLENT - Kuća za odmor u Županji
EXCELLENT - Kuća za odmor u Županji

9,8 / 10 (60 hodnocení)

EXCELLENT - Kuća za odmor u Županji se nachází asi 4,8 km od Bošnjaci a nabízí výhled na město, zahradu, gril a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,9 km od stanice Željeznička Stanica Županja a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani MARIN
Apartmani MARIN

9,8 / 10 (44 hodnocení)

Apartmani MARIN se nachází 1,6 km od stanice Željeznička Županja a nabízí zahradu, sdílený lounge a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartman Škribulja
Apartman Škribulja

9,7 / 10 (95 hodnocení)

Apartman Škribulja se nachází v obci Županja, 49 km od parku Strossmayer a 500 metrů od stanice Željeznička Županja, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Ubytování je vzdálené 6,1 km od Matinacu a 6,6 km od Štitaru.

Apartmani Baotić Županja
Apartmani Baotić Županja

9,7 / 10 (90 hodnocení)

Apartmani Baotić Županja se nachází v Županji, 2,5 km od Željezničky Stanica Županja a 4,3 km od Bošnjaci. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.

Apartman Mila
Apartman Mila

9,7 / 10 (29 hodnocení)

Apartman Mila se nachází v Županji a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a terasu. 38 km od Vukovaru. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartments Peric Županja
Apartments Peric Županja

9,6 / 10 (160 hodnocení)

Apartments Peric Županja se nachází v Županji, 2,5 km od Željezničky Stanica Županja a 4,2 km od Bošnjaci, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou.

Apartmani Špoljar
Apartmani Špoljar

9,6 / 10 (120 hodnocení)

Apartmani Špoljar se nachází v obci Županja ve Vukovarské-Syrmijské župě, 1,5 km od stanice Željeznička Županja. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Kuća za odmor
Kuća za odmor "Šokačka lady"

9,6 / 10 (12 hodnocení)

Kuća za odmor "Šokačka lady" se nachází v Županji, 1,6 km od Željezničky Stanica Županja a 6,8 km od Juzbašići. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a zahradou. Ubytování je vzdálené 8,8 km od Ugljary a 8,9 km od Štitaru.

Apartman Ana
Apartman Ana

9,4 / 10 (34 hodnocení)

Apartman Ana se nachází v Županji, 1 km od Željezničky Stanica Županja a 5,7 km od Bošnjaci. Nabízí bezplatné Wi-Fi, jízdní kola zdarma a klimatizaci. Nabízí výhled na město a je vzdálen 6,6 km od Čalic a 6,9 km od Juzbašići.

Studio apartman Mia
Studio apartman Mia

Studio apartman Mia se nachází v Županji a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.Z nemovitosti je výhled na město.