Ubytování ve městě Borca di Cadore

Město Borca di Cadore se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Borca di Cadore nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Borca di Cadore

Appartamenti da Nica e Diego
Appartamenti da Nica e Diego

9,4 / 10 (12 hodnocení)

Appartamenti da Nica e Diego se nachází v Borca di Cadore, 16 km od Cortiny d'Ampezzo, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Lino Deluxe Suite
Lino Deluxe Suite

9,2 / 10 (16 hodnocení)

Lino Deluxe Suite se nachází v Borca di Cadore, 29 km od jezera Sorapiss, 15 km od Cortiny d'Ampezzo a 20 km od jezera Cadore. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Appartamento Sole
Appartamento Sole

9,1 / 10 (31 hodnocení)

Appartamento Sole se nachází v Borca di Cadore, 28 km od jezera Sorapiss, 15 km od Cortiny d'Ampezzo a 20 km od jezera Cadore, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Antelao Dolomiti Mountain Resort
Antelao Dolomiti Mountain Resort

8,2 / 10 (2345 hodnocení)

Antelao Dolomiti Mountain Resort se nachází v obci Borca di Cadore, 15 minut jízdy od střediska Cortina D'Ampezzo, a nabízí Wi-Fi zdarma ve všech prostorách, tenisové hřiště, fotbalové kurty, velké hřiště a wellness centrum.

Casa Vacanze Miramonti
Casa Vacanze Miramonti

8 / 10 (6 hodnocení)

Casa Vacanze Miramonti se nachází v obci Borca di Cadore, pouhých 28 km od jezera Sorapiss, a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 28 km od lanovky Lagazuói-5 Torri-Giau-Falzarego a 29 km od jezera Misurina.

Hotel Boite
Hotel Boite

7,6 / 10 (774 hodnocení)

Hotel Boite se nachází ve městě Borca di Cadore a nabízí restauraci, bar a soukromý park o rozloze 120 hektarů. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Wi-Fi je zde dostupné zdarma.

Villa Borca di Cadore
Villa Borca di Cadore

6,9 / 10 (11 hodnocení)

Villa Borca di Cadore se nachází na klidném místě v Borca di Cadore, 5 minut chůze od centra. Nabízí klasicky zařízené ubytování s možností vlastního stravování.

"Lo Chalet 450" vicino Cortina d'Ampezzo

Lo Chalet 450 vicino Cortina d'Ampezzo se nachází ve městě Borca di Cadore a nabízí vířivku. Poskytuje výhled do zahrady a je vzdálen 31 km od jezera Sorapiss a 17 km od Cortiny d'Ampezzo.

Nica Home Sorapis
Nica Home Sorapis

Nica Home Sorapis se může pochlubit výhledem do zahrady a nabízí ubytování se zahradou a balkonem, asi 30 km od jezera Sorapiss.Apartmán se nachází v oblasti, kde se hosté mohou věnovat aktivitám, jako je lyžování a stolní tenis, a nabízí bezplatné soukromé parkoviště.