Ubytování ve městě SantʼAgata

Město SantʼAgata se nachází v regionu Sicílie ve státě Itálie. Celkově ve městě SantʼAgata nabízíme 23 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě SantʼAgata

Icaro Residence Apartments
Icaro Residence Apartments

10 / 10 (3 hodnocení)

Icaro Residence Apartments se nachází v SantʼAgata di Militello a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a bazénem, bbsdíleným lounge, zahradou a výhledem do zahrady.

Agata di Mare
Agata di Mare

10 / 10 (1 hodnocení)

Agata di Mare se nachází v SantʼAgata di Militello a nabízí klimatizované ubytování s balkonem.Nemovitost je 3.5 km od Sprazzi a 4.8 km od Case Serra.

Parco dei Principi
Parco dei Principi

10 / 10 (1 hodnocení)

Parco dei Principi s výhledem do zahrady nabízí ubytování s terasou, přibližně 3.1 km od Stazione San Marco dʼAlunzio-Torrenova.Nachází se 23 km od vlakového nádraží Brolo - Ficarra a nabízí zahradu a bezplatné soukromé parkoviště.

"I MORI LUXORY APARTMENTS" - Attico mansardato con incantevole vista mare

9,7 / 10 (11 hodnocení)

Situovaný v SantʼAgata di Militello, 25 km od vlakového nádraží Brolo - Ficarra a 3.\Ubytování má výhled na hory a je 4 km od Sprazzi a 4.4 km od Stazione San Marco dʼAlunzio-Torrenova.

Pietra di mare
Pietra di mare

9,3 / 10 (10 hodnocení)

Pietra di mare se nachází v SantʼAgata di Militello, pouhých 28 km od vlakového nádraží Brolo - Ficarra, a nabízí ubytování u pláže s bezplatným Wi-Fi.Nemovitost je 4.8 km od Case Serra a 5 km od Stazione San Marco dʼAlunzio-Torrenova.

I MORI IN CAMPIDOGLIO AFFITTA CAMERE
I MORI IN CAMPIDOGLIO AFFITTA CAMERE

9,2 / 10 (83 hodnocení)

I MORI IN CAMPIDOGLIO AFFITTA CAMERE se nachází na pláži v SantʼAgata di Militello, 28 km od vlakového nádraží Brolo - Ficarra a 2.8 km od Case San Giovanni.Nemovitost je kolem 3.5 km od Sprazzi, 4.8 km od Case Serra a 5 km od Stazione San Marco dʼAlunzio-Torrenova.Penzion nabízí rodinné pokoje.

Casa Graziella
Casa Graziella

9,1 / 10 (11 hodnocení)

Casa Graziella se nachází v SantʼAgata di Militello a nabízí klimatizované ubytování s balkonem.Nabízí výhled na město a je vzdálený 28 km od vlakového nádraží Brolo - Ficarra a 2.5 km od Case San Giovanni.

Agriturismo Villa Luca
Agriturismo Villa Luca

9 / 10 (98 hodnocení)

Agriturismo Villa Luca je pěkná rezidence obklopená krajinou a nabízí venkovní bazén a panoramatický výhled. Sant'Agata Militello’s Krásné nábřeží je méně než 1 km daleko.

Nebrodi Park Villa 2
Nebrodi Park Villa 2

9 / 10 (4 hodnocení)

Nebrodi Park Villa 2 se nachází v Sant'Agata di Militello na Sicílii a má zahradu. Na místě je soukromé parkoviště.

Appartamento Moderno in Centro città
Appartamento Moderno in Centro città

9 / 10 (2 hodnocení)

Nachází se v SantʼAgata di Militello, 28 km od vlakového nádraží Brolo - Ficarra a 2.Appartamento v Centro città se nachází 8 km od Case San Giovanni a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a moderní Wi-Fi.Nacházíte se 3.5 km od Sprazzi a má bankomat.

Sofíta - Rooms & Apartment
Sofíta - Rooms & Apartment

8,9 / 10 (33 hodnocení)

Nachází se do 27 km od vlakového nádraží Brolo - Ficarra a 2.Sofíta - Rooms \u0026 Apartment se nachází 6 km od Sprazzi a nabízí pokoje v SantʼAgata di Militello.Tato nemovitost se může pochlubit rodinnými pokoji a nabízí hostům také terasu.Tento penzion vhodný pro domácí mazlíčky má také bezplatné Wi-Fi.

Casa Dei Saraceni
Casa Dei Saraceni

8,9 / 10 (7 hodnocení)

Nachází se v SantʼAgata, Casa Dei Saraceni nabízí ubytování u pláže jen pár kroků od pláže Ganzirri a poskytuje různá zařízení, jako je gril a terasa.Mezi zařízení v tomto ubytování patří sdílená kuchyň, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.Penzion nabízí rodinné pokoje.

Residence Miljunka
Residence Miljunka

8,6 / 10 (94 hodnocení)

Residence Miljunka se nachází přímo na pobřežní promenádě ve městě Sant'Agata di Militello, 50 metrů od pláže. Nabízí bezplatné parkování a moderní apartmány a pokoje s vlastním balkonem nebo terasou.

Rosmarino Park
Rosmarino Park

8,6 / 10 (85 hodnocení)

Rosmarino Park se nachází 800 metrů od pláže a nabízí zahradu a sluneční terasu s venkovním bazénem. 3 km od Sant'Agata di Militello.

Agriturismo Serre
Agriturismo Serre

8,6 / 10 (52 hodnocení)

Agriturismo Serre se nachází 29 km od vlakového nádraží Brolo - Ficarra a nabízí restauraci, sdílený lounge a klimatizované pokoje s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Villa sullo stretto
Villa sullo stretto

8,3 / 10 (23 hodnocení)

Villa sullo stretto se nachází 2,1 km od pláže Pace a nabízí zahradu, soukromou pláž a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

La casa tra i limoni
La casa tra i limoni

8,3 / 10 (15 hodnocení)

La casa tra nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. i limoni nabízí ubytování v Sant'Agata di Militello s bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Case Vacanze Sant'Agata Militello
Case Vacanze Sant'Agata Militello

8 / 10 (1 hodnocení)

Nachází se do 28 km od vlakového nádraží Brolo - Ficarra a 2.Case Vacanze Sant'Agata Militello se nachází 6 km od Case San Giovanni v SantʼAgata di Militello a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením.

Appartamenti Arcobaleno
Appartamenti Arcobaleno

7,7 / 10 (39 hodnocení)

Appartamenti Arcobaleno se nachází v SantʼAgata di Militello, 27 km od vlakového nádraží Brolo - Ficarra, a nabízí výhled na město, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Casa vacanza R&N
Casa vacanza R&N

7 / 10 (4 hodnocení)

Nastaveno do 4.7 km Case Serra a 4.Casa vacanza R\u0026N se nachází 8 km od Stazione San Marco dʼAlunzio-Torrenova a nabízí pokoje v SantʼAgata di Militello.Nemovitost se nachází 28 km od vlakového nádraží Brolo - Ficarra, 2.8 km od Case San Giovanni a 3.5 km od Sprazzi.Místní zajímavosti, jako je Iria a Torrecandele, jsou v dosahu 6.8 km a 1.8 km, resp.

La Casa Nel Parco
La Casa Nel Parco

La Casa Nel Parco se nachází v Sant'Agata di Militello a nabízí klimatizované ubytování s terasou. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Holiday22sicily
Holiday22sicily

6,7 / 10 (7 hodnocení)

Holiday22sicily se nachází v SantʼAgata di Militello, 28 km od vlakového nádraží Brolo - Ficarra, a nabízí ubytování s bezplatnými jízdními koly, bezplatné soukromé parkoviště, bar a zahradu.Nemovitost je kolem 2.6 km od Case San Giovanni, 3.8 km od Sprazzi a 4.6 km od Case Serra.Nemovitost nabízí výhled do zahrady, terasu a 24hodinovou recepci.

Casa Marianna
Casa Marianna

5,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Marianna se nachází v SantʼAgata di Militello, 28 km od vlakového nádraží Brolo - Ficarra a 3 km od Case San Giovanni, a nabízí ubytování s vybavením, jako je bezplatné Wi-Fi a TV.Tento byt je 5.1 km od SantʼAnny a 5.4 km od Stazione San Marco dʼAlunzio-Torrenova.